powered by Surfing Waves

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Επινίκιος χαιρετισμός Καλυβιώτη: "Δεν υπάρχουν ηττημένοι"

"Ηττημένοι είναι μόνο αυτοί που προσπάθησαν για προσωπικό τους συμφέρον και μόνο να αλλοιώσουν την συνοχή μας. "



Χαιρετισμός ΕΝΟΤΗΤΑΣ από τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Χρήστο Καλυβιώτη


Σε πανηγυρικό κλίμα λίγο μετά την επιβεβαίωση της νίκης του στις Δημοτικές εκλογές, ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Χρήστος Καλυβιώτης, απηύθυνε χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους συμπολίτες του από μπαλκόνι μπροστά στο εκλογικό του κέντρο στην πλατεία της Λίμνης.

Ήταν μια βραδιά γεμάτη συγκινήσεις που σηματοδότησε την ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

Σας παραθέτουμε τον χαιρετισμό του νέου Δημάρχου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

«Αγαπητοί Συνδημότες,

Φίλες και φίλοι,

Καλησπέρα σας,

Η σημερινή βραδιά είναι ξεχωριστή για το τόπο μας. Ξεκινά μια καινούργια μέρα από αύριο. Μια μέρα ενότητας για τον τόπο μας, μια μέρα ενότητας για όλους μας. Θα δούμε τον τόπο μας να αλλάζει.

Είχα πει και προεκλογικά ότι από αυτό τον τόπο θα ξεκινήσει μια άλλη δημοκρατία, ένα άλλο ήθος και ένα άλλο ύφος που μας αναλογεί. Είμαι πεπεισμένος ότι σύντομα θα δούμε τους πρώτους καρπούς. Η αποψινή νίκη είναι νίκη των συνδημοτών μας, νίκη του λαού. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους μας στήριξαν και ιδιαίτερα όλους όσους έκαναν την υπέρβασή τους και την δεύτερη αυτή Κυριακή, ήρθαν κοντά μας και τους συγχαίρω ιδιαίτερα. Ήρθαν κοντά μας όλες οι ηλικίες. Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας ένιωσαν την ανάγκη να στηρίξουν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Ευχαριστούμε παρά πολύ όσους τη δεύτερη αυτή φορά από άλλους χώρους, από άλλους συνδυασμούς ήρθαν κοντά μας. Είναι αξιέπαινοι και πολύ γενναίοι.

Μόνο έτσι ο απλός λαός θα δώσει παραδείγματα ενότητας και στις ηγεσίες. Εύχομαι να το καταλάβουν και να ενωθούν όλοι. Έτσι θα προκόψουμε ενωμένοι και αγαπημένοι. Αισθάνομαι βαθιά συγκίνηση, δεν θέλουμε να βαρύνει το κλίμα. Θα έχουμε πάρα πολλά να πούμε και ακόμη περισσότερα να κάνουμε. Από αύριο ήδη όλη η ομάδα μας, όλοι οι φίλοι μας, όλοι όσοι στήριξαν με τον τρόπο τους την προσπάθεια αυτή, άλλοι που φαίνονται και άλλοι που είναι αφανείς αλλά πολύ σπουδαίοι, τους ευχαριστώ ιδιαίτερα.

Αυτή η επιτυχία δεν είναι του ενός ή όσων είναι στο συνδυασμό μας, είναι επιτυχία όλων και σας βεβαιώνω ότι υπάρχουν άνθρωποι που με πολύ σεμνό τρόπο, με πολύ ποιοτικό τρόπο, εργαστήκαν για να έχουμε όλοι αυτή την επιτυχία. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ.

Ο τόπος μας αυτός με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα γνωρίζετε όσοι γεννηθήκατε και είστε σε αυτό τον τόπο, θα αποτελέσουν το παράδειγμα σε όλο τον Δήμο μας, να γίνουμε όλοι καλύτεροι και είμαι πολύ βέβαιος σε λίγο χρόνο θα δούμε τα αποτελέσματα ομόνοιας, ενότητας κι αγάπης μεταξύ μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε περισσότερα για έναν Δήμο δίπλα στον πολίτη και θα τα καταφέρουμε! Θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε συναισθήματα, ανθρωπιά, γνώση, εμπειρία και πυγμή όταν χρειαστεί.

Η αποψινή βραδιά είναι ορόσημο για τον τόπο. Ξεκινά μια καινούργια ιστορία. Μια καινούργια σελίδα θα ανοίξει και θα δούμε τα αποτελέσματα όλοι μαζί σε όλους τους τομείς. Θα ξεκινήσουμε άμεσα από την οργανωτική δομή της κοινωνίας μας και του Δήμου μας. Θα συνεχίσουμε άμεσα στους κοινωνικούς τομείς. Θα προχωρήσουμε και στην ανάπτυξη. Θα δώσουμε θέσεις εργασίας σε όλους ανεξαιρέτως και με σειρά κοινωνικής προτεραιότητας, το τονίζω, σε όλους τους συνδημότες μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχωρίσουμε τους ψηφίσαντες και τους μη ψηφίσαντες. Όλοι είμαστε ίδιοι. Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά από την άλλη πλευρά. Είμαστε όλοι συμπατριώτες και με ιεράρχηση κοινωνική θα αντιμετωπίσουμε τα άμεσα προβλήματα. Να είναι σίγουροι όλοι ότι το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου θα φανεί σύντομα. Ήρθαμε να υπηρετήσουμε τον δημότη, τον συμπατριώτη μας και όχι να γίνουμε ηγέτες στο τόπο. Ήρθαμε να τον υπηρετήσουμε.

Να σας ευχηθώ να έχουμε σύνεση, συνεργασία, ομόνοια πάνω από όλα, καλοσύνη στη ψυχή μας και όλα θα γίνουν καλύτερα.

Στο διάστημα μέχρι αναλήψεως των νέων καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής θα προετοιμαστούμε. Από αύριο θα ξεκινήσουμε. Θα επισκεφτούμε όλους τους οικισμούς και τα χωριά μας ένα προς ένα. Θα τους ευχαριστήσουμε όλους, θα τους ζητήσουμε να καταγράψουμε όλα τα προβλήματα όπως οι συμπολίτες μας τα αντιλαμβάνονται. Θα συνεργαστούμε με όλους όσους εξελέγησαν ανεξάρτητα από πού προέρχονται. Θα νιώσουν ότι ο Δήμος είναι για όλους χωρίς εξαιρέσεις. Χρειάζεται μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά για να προκόψει ο τόπος μας, να δώσουμε προοπτική και να έρθει το χαμόγελο ξανά στα χείλη μας.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ-ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ, με σύνεση θα προχωρήσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα στον τόπο μας.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

Η ποιότητά μας όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου ήταν αυτή που επικράτησε. Ποιότητα, σύνεση, σεβασμός. Θα ήθελα προς κάθε κατεύθυνση με σεβασμό, με ήπιο τρόπο να νιώσουμε το μεγαλείο της υπέροχης αυτής βραδιάς χωρίς καμία πρόκληση ή επικινδυνότητα και θα ήθελα την προσοχή όλων. Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να γιορτάσουν μαζί μας δεν χρειάζονται ούτε έντονοι ήχοι, ούτε έντονα χρώματα παρά μόνο σύνεση, πολιτισμός και ευγένεια. Και θα θυμίσω και κάτι, επί τη ευκαιρία του γεγονότος, δεν υπάρχουν ηττημένοι. Ηττημένοι είναι μόνο αυτοί που προσπάθησαν για προσωπικό τους συμφέρον και μόνο να αλλοιώσουν την συνοχή μας.

Οι αρχαίοι μας πρόγονοι είχαν πολύ σεβασμό για τους ηττημένους. Με αυτή την προσέγγιση και με αγάπη και εκτίμηση θα κλείσει αυτό το θέμα και θα ανοίξει μια καινούργια μέρα.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Να είστε καλά Καλό βράδυ!

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.