powered by Surfing Waves

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Κατερίνα Μαμούχα: Αι - Λαέ Τόλμησε!

H επιστολή της κ.  Κατερίνα Μαμούχα





Ο Αι - Λαός έβαλε το χέρι του.... στην κάλπη, όμως δυστυχώς δεν χρησιμοποίησε καθόλου την εμπειρία του και τη μνήμη του. Βέβαια ....ότι πει ο λαός
Ο λαός αυτός ψηφίζει κάθε φορά σαν βρέφος...ο μωρός λαός που επιβραβεύει συνδυασμούς που έχουν δοκιμαστεί και αποτύχει, επιβραβεύει και στηρίζει τα κόμματα της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Σαν τις μωρές παρθένες που ξεχνούν.
Χαίρονται και οι κυβερνώντες, γιατί έχουν καταλάβει ότι πάσχουμε ή από μωρία ή από άνοια. Έτσι τόσους φόρους ,τόσα μέτρα, τόσα ξεπουλήματα, τόσες κλεψιές και κορoιδίες, το μωρό πάντα τα ξεχνά μπροστά σε ένα μικρό και ψεύτικο τάξιμο, σε μια υπόσχεση που πάλι θα αποδειχθεί ψεύτικη.
Ο λαός του Δήμου μας, επέλεξε σ' αυτή την εκλογική αναμέτρηση το συνδυασμό του Γ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ που ήδη βρίσκεται στην εξουσία και το συνδυασμό του ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ με υποψήφιους συμβούλους, όχι και τόσο καινούριους αφού κι αυτοί έχουν δοκιμαστεί στο προηγούμενο Δημ.Σύμβούλιο σαν σύμβουλοι του ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ και με συμμετοχή σε παλιότερες Δημ. Διοικήσεις ( ΕΝΩΤΙΑΔΗ, ΜΑΡΚΟΥ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ κ.λ.π) Επομένως δεν υπάρχει τίποτα το καινούριο. Όποιος επικρατήσει θα είναι μάλλον μία από τα ίδια.
Δε χρειάζεται λοιπόν να μπούμε εμείς οι υπόλοιποι στο δίλημμα του "μικρότερου κακού". Είναι και οι δύο ακριβώς το ίδιο. Ίδιες αποφάσεις , ίδια στάση απέναντι στα κοινά. Δόξα το ...λαό έχουν και οι δυο αρκετούς ψηφοφόρους, ας τα βρουν μεταξύ τους.
Οι ψηφοφόροι της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ τιμάνε την ψήφο τους, τον αγώνα τους και τις επιλογές τους. Δεν ψηφίζουν ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ για να βγει ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ή ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ. Αυτούς τους δύο τους επέλεξαν 7.179 ψηφοφόροι. Μπορεί κάτι να ξέρουν . Με τις ... υγείες τους.
Βέβαια υπάρχουμε κι εμείς ..οι λίγοι, που δε θέλουμε ν' αρμενίζουμε άλλο στραβά, σ' αυτό το στραβό γυαλό. Συνεχίζουμε λοιπόν τον αγώνα μας στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. Εμείς οι λίγοι του ΚΚΕ που έχουμε καθαρές θέσεις και συνέπεια σ' αυτά που λέμε, αγωνιζόμαστε για ισχυρή λαική αντιπολίτευση στην Ευρωβουλή. Αποδέσμευση από την ΕΕ. Διαγραφή του χρέους για το οποίο δεν ευθύνεται ο λαός μας, κοινωνικοποίηση του πλούτου της χώρας μας.
Αι - Λαέ δείξε τη δυσαρέσκειά σου στην ΕΕ και στα δεινά που έχει φέρει στη χώρα μας, μην ακούς τα ψεύτικα , τα λόγια τα μεγάλα. Τόλμησε!

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.