powered by Surfing Waves

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Από το άντρο του Ψαρρού, το Μουρτιά ξεκίνησε τις συγκεντρώσεις ο συνδυασμός του κ. Καλυβιώτη

 Κατά την συνάντηση με τους κατοίκους  του Μουρτιά μεταξύ των άλλων ο κ.Καλυβιώτης   επικεντρώθηκε στον εκσυγχρονισμό του δικτύων ύδρευσης και  αποχέτευσης,την προστασία του υδροφόρου ορίζοντα και την ανάγκη χωροταξικού σχεδιασμού ώστε να αποκτήσει το χωριό εύκολη πρόσβαση. Κάθε χωριό  σύμφωνα με το κ. Καλυβιώτη θα πρεπει να αποκτήσει τη δική του μοναδική οικιστική ταυτότητα.




Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού και το πρόγραμμα συγκεντρώσεων και  ομιλιών του κ. Καλυβιώτη:



Ενθουσιασμός νίκης στην «Ενωτική Δημοτική Κίνηση»

Αισιοδοξία και ενθουσιασμός νίκης είναι το κλίμα για τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Καλυβιώτη του Συνδυασμού Ενωτική Δημοτική Κίνηση του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας

Μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων του Συνδυασμού κατά την πρώτη συγκέντρωση στον οικισμό Μουρτιάς κατεγράφη η ζεστή ανταπόκριση των Δημοτών στον επικεφαλής κ. Χρήστο Καλυβιώτη, στους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του Συνδυασμού.

Οι κάτοικοι του χωριού του Μουρτιά υποδέχτηκαν θερμά τον συνδυασμό, αντάλλαξαν απόψεις με τον υποψήφιο δήμαρχο για τα προβλήματα της περιοχής και άκουσαν με ευχαρίστηση και ενδιαφέρον τις προτάσεις του κ. Καλυβιώτη σε ανοιχτό εποικοδομητικό διάλογο.

Μεταξύ άλλων ο κ.Καλυβιώτης τόνισε ότι πρέπει να γίνει εκσυγχρονισμός στον τομέα της ύδρευσης και να υπάρξει άμεσα διαχωρισμός του δικτύου ομβρίων από το δίκτυο αποχέτευσης και την προστασία του υδροφόρου ορίζοντα από την απαράδεκτη χρήση στη σημερινή εποχή απορροφητικών βόθρων.

Επίσης εστίασε στην ανάγκη χωροταξικού σχεδιασμού ώστε να αποκτήσει το χωριό εύκολη πρόσβαση.

Κλείνοντας επεσήμανε ότι ο συνδυασμός θα παλέψει για να έχει κάθε χωριό τη δική του μοναδική οικιστική ταυτότητα.

Η ανεξάρτητη «Ενωτική Δημοτική Κίνηση» στέκεται με σεβασμό και ζεστασιά δίπλα στους δημότες και τα προβλήματά τους




0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.