powered by Surfing Waves

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Συμμετοχή των δημοτικών υπαλλήλων στη στάση εργασίας της Πέμπτης 29/8/13




Να συμμετέχουν στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που προκήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την ΠΕΜΠΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 από τις 11.00 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου, καθώς και στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ που θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι στην Πλατεία Κλαυθμώνος-Αθήνα και στην πορεία που θα ακολουθήσει στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15), καλεί τους εργαζόμενους στην Αυτοδιοίκηση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση «η κινητοποίηση πραγματοποιείται κατά των αποφάσεων της κυβέρνησης και της τρόικας για τη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών (Υγεία, Παιδεία, Κοινωνική Ασφάλιση, Τοπική Αυτοδιοίκηση κ.λπ.) που οδηγεί χιλιάδες εργαζόμενους στη διαθεσιμότητα και στην απόλυση.

Με την αγωνιστική και δυναμική παρουσία μας ΛΕΜΕ ΟΧΙ:

• Στις χιλιάδες παράνομες και αντισυνταγματικές απολύσεις.

• Στη διάλυση της Δημόσιας Παιδείας, Υγείας, Κοινωνικής Ασφάλισης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

• Στην κατάργηση – συγχώνευση των υπηρεσιών και την εκχώρησή τους σε ιδιώτες.

• Στο ξεπούλημα της Δημόσιας και Δημοτικής Περιουσίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.