Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Με δυο αγωγές για ανακοπή της Λάμδα Ναυς και το σφετερισμό των χρημάτων για το ασθενοφόρο της Λίμνης θα ασχοληθεί η Οικονομική Επιτροπή

Καλείστε στην 8η /2017 ΤΑΚΤΙΚΗ δημόσια συνεδρίαση της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ του Δήμου ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ- ΛΙΜΝΗΣ- ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 29 Μαΐου 2017 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου ΜΕΛΑ στην Δημοτική Κοινότητα Λίμνης σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν.3852/2010 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης .


1. Εισήγηση για την 1η αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2017.
2. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για «Πληρωμή Π.Ο.Ε».
3. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για «Προμήθεια καυσίμων κίνησης – θέρμανσης και λιπαντικών» .
4. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για πληρωμές συνεχιζόμενων έργων, προμηθειών - υπηρεσιών .
5. Έγκριση διάθεσης λοιπών πιστώσεων .
6. Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών .
7. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την κατάθεση προτάσεων και την εκπροσώπηση του Δήμου για την από 24-4-2017 αίτηση (Διαδικασία Ασφαλιστικών μέτρων) των «Αθανασίου Κωνσταντίνας κ.λ.π» ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας.

8. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την κατάθεση προτάσεων και την εκπροσώπηση του Δήμου της με αρ.καταθ. ΑΚ99/2016 ανακοπής της ΛΑΜΔΑ ΝΑΥΣ, ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Χαλκίδας.

9. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την κατάθεση προτάσεων και την εκπροσώπηση του Δήμου της με αρ.καταθ. ΑΝΚ63/2016 ανακοπής της ΛΑΜΔΑ ΝΑΥΣ, ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Χαλκίδας.

10. Ορισμός δικηγόρου προκειμένου να γνωμοδοτήσει για την άσκηση ή μη ενδίκων μέσων, σχετικά με τους ειδικούς λογαριασμούς ταμιευτηρίου για την αγορά ασθενοφόρου στις τράπεζες ΕΤΕ και ΑΤΕ στο όνομα του πρώην Δήμου Λίμνης – Ελυμνίων.

11. Ορισμός δικηγόρου για γνωμοδότηση της αριθμ. 86/2017 απόφασης Ειρηνοδικείου Ιστιαίας (Δασικό Χωριό Παπάδων).
12. Ορισμός δικηγόρου για γνωμοδότηση της αριθμ. 87/2017 απόφασης Ειρηνοδικείου Ιστιαίας (Δασικό Χωριό Παπάδων).
13. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την κατάθεση προτάσεων και την εκπροσώπηση του Δήμου της με αρ.καταθ. 01/2017 αγωγής του Νικολάου Κων/νου του Κων/νου, ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ιστιαίας.
14. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την κατάθεση προτάσεων και την εκπροσώπηση του Δήμου για την αγωγή με αριθμ. κατάθεσης 21/2017 της Παναγιώτας Τσουπεή, ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ιστιαίας.
15. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την κατάθεση προτάσεων και την εκπροσώπηση του Δήμου για την αγωγή με αριθμ. κατάθεσης 20/2017 του Αικατερίνης Τσακατάνη, ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ιστιαίας.
16. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την κατάθεση προτάσεων και την εκπροσώπηση του Δήμου για την αγωγή με αριθμ. κατάθεσης 7/2016 (Διαδικασία Μικροδιαφορών) του Λάμπρου Πατσιούρα, ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ιστιαίας.
17. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την κατάθεση προτάσεων και την εκπροσώπηση του Δήμου για την αγωγή με αριθμ. κατάθεσης 23/2017 του Λάμπρου Πατσιούρα, ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ιστιαίας .
18. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την κατάθεση προτάσεων και την εκπροσώπηση του Δήμου της με αρ.καταθ. 164/2017 αγωγής του Χαράλαμπου Καψάλα, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας.
19. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την κατάθεση προτάσεων και την εκπροσώπηση του Δήμου για την αγωγή με αριθμ. κατάθεσης ΑΓ142/2017 των εναγόντων «Ιωάννη Ευγενικού κ.λ.π ( σύνολο 37)»
20. Ορισμός δικηγόρου για γνωμοδότηση της αριθμ. της αριθμ. 141/2010 απόφασης Πρωτοδικείου Χαλκίδας με αριθμ. πρωτ. 2815/30-3-2017 (υπόθεση Μαρίας Σταμούλου κ.λ.π).Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ


Διαβάστε επίσης


Οι αναλήψεις από τον ειδικό λογαριασμό για το ασθενοφόρο πού δεν αγοράσθηκε ποτέ. 37.000 Ευρώ τράβηξε ο Ψαρρός και 22.000 Ευρώ ο Μάρκου


Αποκαλύψεις Καλυβιώτη: Ποιος χρυσοδάκτυλος τσέπωσε τα λεφτά από το λογαριασμό για την αγορά ασθενοφόρου;

Με μάρτυρες τους Στεργίου, Καντζούρα, Παζάρα και 2 αποστάτες, ο Μάρκου αντεπιτίθεται στον Καλυβιώτη


Μάρκου και Ψαρρός προς Καλυβιώτη: "O φάκελος του ασθενοφόρου υπάρχει στο Δήμο με πλήρη δικαιολογητικά"


"Διέρρευσε" αίτηση του Ψαρρού και Μάρκου προς το Δήμο. Ζητούν στοιχεία για την αγορά ασθενοφόρου επί Μαναρίτσα 1995-1998.

17 Σχόλια:

Τώρα μάλιστα, Βάλαμε το λύκο να αποφασίσει αν θα κυνηγήσει τα λυκόπουλα

Τι δουλια εχει ο καλυβιωτης για τον δημο λιμνης τοτε να ελεξη και πριν 15 χρονια την κοινοτητα αμελαντες

Τι λες ρε εξυπνάκια θα σας αφήσουμε έτσι να τρώτε χωρίς τιμωρησία

Μια πρόβλεψη. αποχή από αποστάτες και καταψήφιση από Καντζούρα και Μουργιά και δεν θα δικαστεί κανένας για τα λεφτά του ασθενοφόρου .

Κούνια πού σας κούναγε.

οταν το εργο σου στα τρεια χρονια ειναι απο αρνητικο εως μηδενικο ασχολειθητε με το παρελθον μπας και ανακατευτη η τραπουλα,αλλα παλι μπαστουνια να μην πω τιποτα αλλο θα παρετε


Με τους οικοτροφους της Λάμδα τι παίζει;

Προς 6.09

Να τα παραγράψουμε λες όλα..Πέστε το καθαρά,θέλετε να θεωρήσουμε πώς δεν έγινε τίποτα πώς δεν τσέπωσαν τα 59.000 ευρώ που συγκεντρώθηκαν για το ασθενοφόρο.Και νομίζετε ότι θα γλυτώσετε ρίχνοντας λάσπη.Οχι φίλε,είμαστε και μεις εδώ οι εκατοντάδες δημότες που δώσαμε τον οβολό μας,πολλοί από το υστέρημά μας,για την αγορά του ασθενοφόρου και θα διεκδικήσουμε την επιστροφή των χρημάτων από τα λαμόγια που τα σούφρωσαν.Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και μεις.

Σε πληροφορώ επίσης ότι και να προσπαθήσετε επίορκοι αποστάτες και λοιπές δυνάμεις της γνωστής ανίερης συμμαχίας να καταψηφίσετε την αγωγή και τον ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου θα μας βρείτε απέναντί σας.Να μην πω για το κράξιμο που θα φάτε από τους δημότες.

Να σας θυμίσω ποιοι είναι στην οικονομική επιτροπή και θα καταλάβετε ότι θα το συγκαλύψουν το θέμα

Κουτσουράς Σταύρος
Αρβανίτης Παναγιώτης
Τάρλας Κυριάκος
Κουκουρίκος Ηλίας
Καντζούρας Ιωάννης
Μουργιάς Ιωάννης


Εσύ γνωστέ αρθρογράφε δεν έχεις δώσει ούτε ένα σεντς. Και μάθε επιτέλους πώς με σχόλια διοίκηση δεν γίνεται.

Μια καταγγελία στον εισαγγελέα Διαφθοράς όσοι προσπαθησουν να το συγκαλύψουν.
Η διεύθυνση είναι
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 121, Αθήνα - Αμπελόκηποι, 11522, ΑΤΤΙΚΗΣ, 2106411845 ΦΑΞ
2106423399

Φαντάζομαι ότι η υπόθεση της Λάμδα αφορά ανακοπή ταμειακής βεβαίωσης η ή την επίδοση της ατομικής ειδοποίησης από το δήμο να πληρώσει τα χρέη της που πρέπει να φτάνουν στα 800 χιλιάδες Ευρώ.

Τα παληκάρια της οικονομικής επιτροπης θα ψηφίσουν μην νομική εκπροσώπηση του δήμου, οπότε η Λάμδα θα κερδίσει την δίκη με ερημοδικία και θα της χαριστούν τα χρέη.

Παλια μας τέχνη κόσκινο η ερημοδικία

Η δικαιολογία που θα φέρουν είναι η συνηθης για αναπτυξη και θέσεις εργασίας, χαρίστε τα όλα . Μηπως εσεις πληρώνετε δημοτικά τέλη ή τα ρουσφέτια πού κάνετε. Γιαιτ να πληρώσει η Λάμδα αφου πληρωνουμε εμείς τα κοροϊδα και πληρώνουμε και το χρέος Τριάντη για να αγοράσει ο δήμος την έκταση πού έχει νοικιάσει τσάμπα η Λάμδα.

Αυτούς ψηφίσατε ζωντόβολα φάτε τους στην μάπα τώρα

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
ΠΑΝΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΟΙ

26 Μαΐου 2017 - 6:09 μ.μ.
ΚΟΥΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ
ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΓΑΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ
ΑΜΑ ΕΙΧΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ
ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δε χωράνε μίζεροι άνθρωποι, κέ προδότες περίεργοι και κακεντρεχείς στις μέρες μας. ξέρουμε είναι, πολλοι, Αυτούς τους σοβαροφανείς καλύτερα να μην τους έχουμε στη ζωή μας. Τη μιζέρια, όταν έρχεται, να τη διώχνουμε με το που την αντιληφθούμε.περιφρονισι στιν παντα εχουν κανει κακο σε οικογενειες και στον τοπο μας

Θα χαρίσουν με π...ς 800 χιλ. ευρώ χρωστούμενα της Λαμδα; Αυτό σκοπεύουν να κάνουν;

Όλοι στο κτήριο Μελά αύριο στις 11:00. Εμείς οι δημότες θα πρέπει να εμποδίσουμε ενδεχόμενη συγκάλυψη του σκανδάλου των χρημάτων του ασθενοφόρου και το χάρισμα 800 χιλ. Ευρώ στην Λάμδα. Όχι στους σφετεριστές της δημοτικής περιουσίας. Οι συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής είναι ανοικτές στους δημότες.

Διαδόστε το παραπάνω μήνυμα στους φίλους σας και την σελίδα σας στο φεισμπουκ. Ο σφετερισμός δεν θα περάσει.

Παρακαλώ το ΕΒ να αναρτήσει αυτή τη πρόσκληση

Εσύ 12.35 το κοινοποιησες στο profil σου ή το profil σου είναι το fb του ΕΒ?
Ποιο είναι το profil σου να σε κάνω add

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.