Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Δημοτικό Συμβούλιο στις 30 Μαΐου

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Μελά στην δημοτική κοινότητα Λίμνης, την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, ώρα 19.30, ύστερα από το αρίθμ. πρωτ. 4204/22-5-2017 έγγραφο κ. Δημάρχου για σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να συζητήσουμε και λάβουμε αποφάσεις για τα πιο κάτω θέματα:

1. Αίτηση Κυνηγετικού Συλλόγου Λίμνης για παραχώρηση χώρου στέγασης γραφείου τους

2. Αίτηση κ. Χατζή Αθανασίου του Νικολάου για παραχώρηση προσωρινής χρήσης γηπέδου στη θέση Σταυρός

3. Αίτηση κας Αλεξίου Βασιλικής για παράταση αρχικής σύμβασης

4. Αίτηση δημοτικών συμβούλων πλειοψηφίας για παραχώρηση κλειστού γυμναστηρίου Μαντουδίου
5. Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου (πεζοδρόμιο) στον Ματσούκα Ιωάννη του Δημητρίου στην τοπική κοινότητα Προκοπίου

6. Αποδοχή δακοκτονίας 2017

7. Έγκριση απόφασης ΕΠΟΙ.ΖΩ. με θέμα «Εισήγηση για τον καθορισμό θέσεως δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας έτους 2017».

8. Προγραμματισμός προσλήψεως έκτακτου προσωπικού για το έτος 2017.

9. Η αρίθμ 2/2017 απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου ΔΕΥΑΜΛΑΑ με θέμα «Έγκριση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας».

10.Η αρίθμ. 6/2017 απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου ΔΕΥΑΜΛΑΑ με θέμα: «Κανονισμός λειτουργίας υποδοχής βοθρολυμμάτων στους ΒΙΟΚΑ του Δήμου.»

11. Υποβολή πρότασης στο Ε.Π «Στερεάς Ελλάδα» με τίτλο «ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ».

12. Εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος εναλλακτικής διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ) και συνεργασία με την Εταιρεία Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε»

13. Καθορισμός αριθμού αδειών άσκησης υπαίθριου εμπορίου σε εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 4264/2014.

14. Έγγραφο Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού με το οποίο ζητούνται εκπρόσωποι για την συγκρότηση των πρωτοβάθμιων συμβουλίων Επιθεώρησης Θεάτρων Κινηματογράφων ΠΕ Ευβοίας.

15. Έγγραφο Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού με το οποίο ζητούνται εκπρόσωποι για τη συγκρότηση των τριμελών επιτροπών χορήγησης βεβαιώσεων σε παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών»

16. Η αρίθμ. 6/2017 απόφαση της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής περί έγκρισης «Απολογισμού οικονομικού έτους 2016»

17. Η αρίθμ. 9/2017 απόφαση Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής περί έγκρισης απολογισμού οικονομικής διαχείρισης έτους 2016»

18. Η αρίθμ. 36/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής περί “Αποδοχής δωρεάς εταιρείας ALSYK ABEE “

19. Έγγραφο Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας για «Ορισμό εκπροσώπων των Δήμων για την κατάρτιση και τήρηση μητρώου που θα συγκροτούν τις επιτροπές διαγωνισμού των έργων»

20. Η αρίθμ. 1/2017 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Μαντουδίου –Λίμνης-Αγ. Άννας με θέμα «Ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων Επιτροπής Ποιότητας Ζωής έτους 2016»

21. Η αρίθμ. 29/2017 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Εισηγητική Έκθεση Δ΄ τριμήνου 2016 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού έτους 2016».

22. Αιτήσεις διαγραφών κι εγγραφής νηπίων στον παιδικό σταθμό Μαντουδίου.

23. Καταλογισμός καταβληθέντων ποσών προνομιακών επιδομάτων.

24. «Παράταση εκτέλεσης εργασιών στο έργο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣÂÂÂÂÂÂÂ (ΠΛΑΤΕΙΑÂÂÂÂÂÂÂ ΗΡΩΟΥ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΑΔΙΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ) - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ - ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΔΩΝ (ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΙ 9ης ΜΑΙΟΥ) – ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥÂÂÂÂÂÂÂ (ΟΔΟΣ ΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟΥ)»

25. Ανανέωση Προγραμματικής Σύμβασης για την λειτουργία γραφείου Ανταποκριτή ΟΑΕΔ της ΔΕ Ελυμνίων.

26. Κατανομή πίστωσης (Β΄ κατανομή έτους 2017) για κάλυψη λειτουργικών δαπανών Σχολείων.

27. Επικαιροποίηση αναπλήρωσης τακτικού μέλους του Δήμου στο Δ.Σ του Περ.ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας

28. Εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητή στη Νομική Βάση Πληροφοριών ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ

29. Εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητή στην ΔΗΜΟΣ ΝΕΤ ΕΠΕ (Τράπεζα Ηλεκτρονικών Πληροφοριών).

30. Σύναψη Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας και Δήμου Χαλκιδέων


Ο Πρόεδρος
Δημοτικού Συμβουλίου


Χατζής Ανδρέας

12 Σχόλια:

Αν ο Κυνηγετικος Συλλογος είναι κοινωφελούς σκοπού τότε να ζητήσω και εγώ δωρεάν στέγαση για το καφενείο μου

Κυνηγετικος Συλλογος είναι κοινωφελούς σκοπού??ΝΑ ΠΙΓΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΠΑΡΑΛΑΓΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΟΝΟΥΝ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΙΡΑΜΑΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΦΤΙΚΑ ΟΠΟΣ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΙΣ ΚΡΙΑ ΒΡΙΣΙ. ΤΙΣ ΦΑΓΑΝΕ ΣΤΙΝ ΒΙΛΛΑ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΙΣ.;ΤΑ ΑΓΡΙΟΚΑΤΣΙΚΑ ..ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΉΒΑ;

ΩΡΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΓΑΛΑΤΕ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ .ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ

Τα θέματα τα βάζει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου όχι ο δήμαρχος

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΠΛΑΝΟΙ ΜΑΣ ΔΗΜΟΙ.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ

Διάβασε ποιος υπογράφει την πρόσκληση στην συνεδρίαση και θα καταλάβεις.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟ. ΚΗΡΟΝΗΛΕΑΣ ΚΑΙ ΕΛΥΜΝΙΩΝ ΧΩΡΙΣΤΑ. ΤΟ ΕΝΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΔΩ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΝΥΤΩΝ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!

Άσε ρε φίλε το δοκιμάσαμε και αυτό και ήταν όλα "ρόδινα" δες ποιοι δημιουργούν διχόνοια, σαμποτάρουν τα παντα στο δημοτικό συμβούλιο έργα τεχνικό πρόγραμμα, προωθούν ρουσφρτοεργα (Φτεριαρά), λαικιζουν σε βάρους του δήμου (χαριζουν παράνομα επιδόματα) ρουφιανευουν (σάπιος ξυλόδρομος) και θα καταλάβεις ότι είναι αυτοί πού κυβερνούσα τόσα χρόνια το κηρονηλέα και το μόνον πού τους απασχολεί είναι να πάρουν την κουτάλα. Αυτοί είναι που προωθούν σενάρια διχοτόμησεις του δήμου γιατί πιστεύουν ότι μόνο έτσι θα ξαναπάρουν την εξουσία . Αυτούς αναπολείς ή είσαι ένας από αυτούς

ΓΕΛΕΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Πάνε για παραβαση καθηκοντος οι λαικιστες δημοτικοι συμβουλοι. παρ. 2 του άρθρου 185 του Ν. 3463/2006 : ‘’με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, επιτρέπεται να παραχωρείται δωρεάν η χρήση ακινήτων σε άλλα Νομικά πρόσωπα, που ασκούν αποκλειστικά και μόνο δραστηριότητα, η οποία είναι κοινωφελής και προάγει τοπικά συμφέροντα’’.


Όπως συνάγεται από τα ανωτέρω, σκοπός των προαναφερόμενων διατάξεων είναι να καλυφθούν οι ανάγκες των νομικών προσώπων που ασκούν αποκλειστικά και μόνο κοινωφελή δραστηριότητα ή προάγουν τα τοπικά συμφέροντα.

Αυτό σημαίνει ότι οι αρμοδιότητες των επωφελούμενων νομικών προσώπων, πρέπει να συμπίπτουν ή να είναι συναφείς με τις αρμοδιότητες των Ο.Τ.Α., όπως αυτές περιγράφονται στο άρθρο 75 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων. Ως τέτοια νομικά πρόσωπα μπορεί να θεωρηθούν το ΙΚΑ, η ΕΥΔΑΠ, το Π.Ι.Κ.Π.Α., η Εργατική Εστία, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, οι Παιδικές Κατασκηνώσεις, Καλλιτεχνικοί Οργανισμοί Δήμων ή Κοινοτήτων, κλπ (ΥΠ.ΕΣ. 74677/1977).

Περαιτέρω, σύμφωνα με την παρ. 4 του υπ’ αριθ.πρωτ. 70194/9.9.1977 εγγράφου του Υπουργείου Εσωτερικών, ορίζεται ότι «κοινωφελής σκοπός είναι εκείνος που συνδέεται με τις γενικότερες υποχρεώσεις του κράτους, όπως η προστασία των απόρων τάξεων, η εκπαίδευση, η σωματική αγωγή, η ίδρυση ασύλων, η ίδρυση και η συντήρηση ορφανοτροφείων, νοσοκομείων, κ.λ.π.»

Το ίδιο ισχύει και για τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου. Και στην περίπτωση αυτή αναγκαία προϋπόθεση για τη δωρεάν παραχώρηση δημοτικού ακινήτου είναι αυτά να ασκούν αποκλειστικά και μόνο, δραστηριότητα που είτε είναι κοινωφελής, είτε προάγει τα τοπικά συμφέροντα (ΣτΕ 2111/1998, ΣτΕ 3391/1976).
Το κριτήριο για να χαρακτηριστεί ο σκοπός του ΝΠΙΔ ως κοινωφελής είναι αφενός μεν να μην είναι κερδοσκοπικός (να μην αποβλέπει δηλ. στην επίτευξη κέρδους) και να διαθέτει τα όποια έσοδα έχει για την πραγματοποίηση των κοινωφελών σκοπών του, αφετέρου δε να τείνει στην επιδίωξη εξυπηρέτησης όχι ορισμένου προσώπου ή ορισμένου κύκλου προσώπων, αλλά του κοινού γενικά, δηλαδή στην εξυπηρέτηση γενικότερης ανάγκης.
Το τελευταίο συμβαίνει όταν με την εκπλήρωση του σκοπού παρέχεται ωφέλεια που καλύπτει ανάγκες ευρύτερης του ατόμου ομάδας, ώστε η εκπλήρωση του σκοπού να ενδιαφέρει το κοινωνικό σύνολο και το είδος της παρεχόμενης ωφέλειας να είναι όχι μόνο υλικό, αλλά και ηθικό. Επίσης είναι προφανές ότι ο καταστατικός κοινωφελής σκοπός πρέπει να επιβεβαιώνεται και από την πραγματική δραστηριότητα.
Επίσης η προαγωγή των τοπικών συμφερόντων από την άσκηση της δραστηριότητας του νομικού προσώπου είναι ζήτημα πραγματικό που συνδέεται με τους σκοπούς του, όπως προκύπτουν από το καταστατικό και εξετάζεται κάθε φορά κατά περίπτωση (Γνωμ. ΝΣΚ 472/2008, 334/2001, 311/1995 443/1992).

Για τα γυμναστηρια και τα Σχολεια περασε πενταετια δεν πανε για παραβαση καθηκοντος

25 Μαΐου 2017 - 9:33 μ.μ.
ΜΑΚΑΚΑ ΔΙΧΑΣΤΗ
ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ?
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑς ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΦΤΕΙΑΧΝΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ?
ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ
ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΜΟΝΟ
ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.