Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

Καυτές αποκαλύψεις για την ΔΕΥΑ και επιχείρηση εκκένωσης βόθρων

Αναγνώστηςτου ΕΒ άφησε το παρακάτω σχόλιο σχετικά με την υπόθεση αίτησης για ασφαλιστικά μέτρα από επιχείρηση εκκένωση βόθρων κατά της ΔΕΥΑ. Ο σχολιαστής φαίνεται να έχει καλές πληροφορίες μέσα από την ΔΕΥΑ για το θέμα και για αυτό το αναδημοσιεύουμε.
Το σχόλιο ήταν γραμμένο με κεφαλαία γράμματα και για λόγους αναγνωσιμότητας μετατράπηκε σε κανονικό κείμενο και αποκρύφτηκε το όνομα του επιχειρηματία. Αν κάποιος θέλει να διαψεύσει ή έχει διαφορετική ερμηνεία των γεγονότων ας στείλει μήνυμα στο ΕΒ.


Το σχόλιο του αναγνώστη

"Από όσα γνωρίζω θα πω μερικά

Ο επιχειρηματίας

Πρώτον, έκανε έγγραφο προς τη ΔΕΥΑ και το δήμο να παροπλίσει τα αυτοκίνητα γιατί αυτός και μόνο αυτός να κυκλοφορεί.

Δεύτερον, έκανε καταγγελία στη περιφέρεια να μην δοθεί άδεια παραχώρησης των αυτοκίνητων από τον δήμο στη ΔΕΥΑ με αποτέλεσμα να μην μπορεί η υπηρεσία να χρησιμοποιεί αυτά.

Τρίτον, σε ραντεβού με τον πρόεδρο και τον Δήμαρχο δεν πήγε.

Τέταρτον, σε ενημέρωση του να μην αδειάζει στο Βιολογικό Λίμνης τον Δεκέμβριο λόγω βλάβης και να πάει μόνο στο Μαντουδι πήγε στην αστυνομία και στον εισαγγελέα. κατόπιν συζήτησης με τον πρόεδρο και της αστυνομίας και δικηγόρου αυτού κλείσανε ραντεβού και ουδέποτε προσήλθε.

Πέμπτο, ο πρόεδρος έκλεισε τους Bιολογικούς μια μέρα μπας και έρθει προς συζήτηση και αμέσως πήγε στον εισαγγελέα και στον δικαστή με αποτέλεσμα να επιβάλλει τα ασφαλιστικά μέτρα επιδικάζοντας την υπόθεση ερήμην του προέδρου χωρίς ειδοποίηση κατά παράβαση καθήκοντος της γραμματείας του δικαστού.

Έκτο, στο τρίμηνο Ιανουάριος και Μάρτιος του 2017 ο επιχειρηματίας έκοψε πολύ λίγες αποδείξεις σε σχέση με το περσινό τρίμηνο που η ΔΕΥΑ έκοψε 145. Τα πολλά βυτία λοιπόν αδειάζανε χωρίς να πληρώνει ή κάπου εκτός Βιολογικού.

Οι σκέψεις δικές σας και οι ερωτήσεις σας για πιο αναλυτικές απαντήσεις στο πρόεδρο της ΔΕΥΑ."8 Σχόλια:

που πηγαίνα τα λύμματα από τα βυτία; Αυτό είναι σοβαρή καταγγελία. πέρυσι το καλοκαίρι ο ποταμός Κηρέας βρώμαγε σκατά.

τισ δευα τα βυτια ειναι σαπια

Μια χαρά κάνουν την δουλειά τους

9.47 δεν τα λεσ καλα. ρημαδια ειναι απο τα μαστορια που τα πηγενε ο καθε προδροσ τισ δευα

εχει δικιο ο παλιος αλλα αν αποφασιζε μονος σε συνεργασια με τ συμβουλιο της δευα και δεν ακουγε τον αναγνωστη θα πηγαινε καλυτερα σε ολα.ο παραπανω αναγνωστης οπου εχει ανακατευτει τα εχει κανει πραγματικα σκατα ποσο μαλον τωρα που ανακατευτηκε και με τα σκατα

ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΩΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΘΑΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.

OPEOS 2 Μαΐου 2017 - 9:03 π.μ. OPOλOγια?εσι πou EXEZES στα ΠOUPNAΓIA...?

ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΒΥΤΙΟΥ . ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΕΥΑΜΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΡΧΗΣ ΕΧΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΤΑ

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.