Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Πατροναριστική ανακοίνωση της παράταξης Στεργίου συγχαίρει αυτούς που στήριξαν το αίτημα "τους" για το εξεταστικό κέντρο

Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΝΟΗ»»: Ως δημοτική παράταξη συγχαίρουμε όλους όσους κινητοποιήθηκαν, αλλά και όσους αφουγκράστηκαν το δίκαιο αίτημα ΜΑΣ.Με νέα απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας παραμένουν και τα δύο εξεταστικά κέντρα των Πανελληνίων εξετάσεων, του Γενικού Λυκείου Λίμνης και του Γενικού Λυκείου Μαντουδίου.
Η άμεση κινητοποίηση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, των Μαθητικών Κοινοτήτων, των εκπαιδευτικών, των Φορέων, των Συλλόγων, των Τοπικών Κοινοτήτων και του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν καταλυτική για την ανάκληση των προηγούμενων αποφάσεων και την επαναφορά λειτουργίας και των δύο εξεταστικών κέντρων του Δήμου μας τα οποία λειτουργούν εδώ και είκοσι χρόνια, βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία κυρίως των εξεταζόμενων μαθητών - μαθητριών αλλά και των οικογενειών τους.
Τα πραγματικά προβλήματα, τα πειστικά επιχειρήματα και η συλλογική προσπάθεια όλων - κόντρα στις τακτικές παράδοσης και άνευ όρων συμβιβασμούς που επέλεξαν κάποιοι οι οποίοι αντί να είναι μπροστά στον αγώνα για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος των μαθητών - μαθητριών και των γονιών τους επέλεξαν και αυτή την φορά την λιποταξία και την καλλιέργεια διχαστικών πρακτικών - κατάφεραν να πείσουν τα κέντρα λήψης των αποφάσεων με αποτέλεσμα να αρθεί η άνιση μεταχείριση και η ταλαιπωρία των παιδιών.
Ως δημοτική παράταξη συγχαίρουμε όλους όσους κινητοποιήθηκαν, αλλά και όσους αφουγκράστηκαν το δίκαιο αίτημα μας και επέφεραν αυτό το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο αποφορτίζει την ψυχολογική επιβάρυνση και επαναφέρει την ηρεμία των εξεταζόμενων μαθητών - μαθητριών, των παιδιών μας.
Ευχόμαστε σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ’ Λυκείου του Δήμου μας καλή επιτυχία στις εξετάσεις που σε λίγες μέρες θα κληθούν να δώσουν και οι προσπάθειές και οι κόποι τους να ευοδωθούν ώστε τα όνειρά τους να γίνουν πραγματικότητα. Καλή δύναμη και στους γονείς των παιδιών που ως άοκνοι συμπαραστάτες βρίσκονται πάντα δίπλα τους.
Για τη Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΝΟΗ»»
Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Γιάννης Στεργίου
Γιάννης Καντζούρας
Σοφία Κωνσταντάκη - Φλώκου
Ελπίδα Ψαρρού Γιάννης Κανελλόπουλος
Κική Στέφου
Γιάννης Μουργίας

20 Σχόλια:

Ο ΙΔΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΔΑΚΤΥΛΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ( ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ) ΕΝΗΡΓΗΣΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ

Ο ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ ΤΗΣ "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΝΟΗΣ"

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΠΑΝΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΕΝ
ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ, ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.

" ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ "
Πόσο μικρός και λίγος είσαι ρε Στεργίου.
Πόσο λάθος έκανα που σε ψήφισα.

Ο Στεργίου με αυτά που κάνει θυμίζει:
ΤΟ ΓΕΡΟ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΗΔΑΕΙ ???

ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ

Χαχα πόσο βλακας εισαι που νομίζεις ότι έστω και κάποιος θα πιστεψει τις μαλακιες που γράφεις.

ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. " ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ "

Τελικά ποιος μας έκανε την χάρη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πού λέει ο Δημητρίου ή οι κολλητοί του Στεργίου από την ΝΔ να τους στείλουμε λουλούδια. Δεν ντρέπεστε λέω εγώ όλοι παίζεται με μια ολοκληρωμένη κοινωνία.

Ένα ερώτημα πόσο είναι το κόστος νέος εξεταστικού κέντρου πού λειτουργεί 5 μέρες το χρόνο και πόσο πιο οικονομική είναι η μεταφορά τόσων μαθητών με ταξί στην Λίμνη. Ανόητες αποφάσεις πού δεν έχουν καμία σχέση με την μείωση κόστους και πολιτικοί γύπες πού την εκμεταλεύονραι με ανακοινώσεις σαν του Στεργίου.

ΕΙΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.

Συγχαρητήρια κ. Στεργίου και από μένα που στήριξες το αίτημα μου και τον δικαιο αγώνα μου. Τι ακριβώς έκανες εκτός από το ψήφισμα διαμαρτυρίας; πήρες τηλέφωνο τον βάγγέλη ή τον Σίμο;

Υποψήφιος από το ΓΕΛ Μαντουδίου

ΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΚΑΙ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΗΡΕΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΦΕΞΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ.
ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΙΟ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΈΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!!!!


Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (ΕΕΦ) θα διοργανώσει και φέτος το καλοκαίρι «σχολεία» για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου όπου θα παρουσιασθούν προηγμένες έννοιες της Φυσικής από τον μικρόκοσμο και τον μακρόκοσμο, θέματα μαθηματικής και μηχανικής εκπαίδευσης (STEM), αστρονομίας, νανοτεχνολογίας και κβαντικών εφαρμογών.
- 26-30 Ιουνίου στην Ερέτρια, σε συνεργασία με τον «Δημόκριτο» (Από τον μικρόκοσμο στον μακρόκοσμο και το σύμπαν)
- 25-29 Αυγούστου στην Ιστιαία Εύβοιας (Περιήγηση στα μονοπάτια της Φυσικής).

Οι Δημοτικοί μας Σύμβουλοι που είναι εκπαιδευτικοί, ξέρουν κάτι, νοιαστήκανε να γίνουν και στα δικά μας σχολεία ή .......

Το διορθωμένο. Τα λες και τα πιστεύεις; Το Μαντούδι ξέρει απ αγώνες είπες. Έχεις κάνει ποτέ απολογισμό των αγώνων που λες, τι αποτέλεσμά είχαν; για ποιο λόγο έγιναν; πως βελτιώθηκε περιοχή με αυτούς τους αγώνες; βελτιώθηκε: ποιοι ήταν οι αγωνιστές και τι απεγιναν; τι σχέση έχει ο γαμπρός του Ρούμπος με αυτές τις φαντασιώσεις σας; Είναι ντροπή να καπηλεύεστε τον αγώνα κάποιων γιατί πολλοί από εσάς είσασταν στην απέναντι όχθη . Ντροπή στην μνήμη τους. Αισχροί κάπηλοι. Τι σχέση έχουν οι ρουφιάνοι με αυτούς τους αγώνες

ΒΡΕ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΔΙΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ
ΤΩΡΑ ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥΝ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
ΑΥΤΑ ΣΤΕΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΙΚΑ

Γιαννάκη είσαι καταδικασμένος με τα βαρίδια που σέρνεις μαζί σου.
Με Τον πάλαι ποτέ "ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ" , και την επίδοξη "ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ" (η οποία καταδίκασε τον άντρα της ως υποψήφιο ΔΗΜΑΡΧΟ και κοντευει να διαλύσει το "ΛΥΜΝΙ") δεν πρόκειται να δείτε άσπρη μέρα. Τα ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ και οι "μετα ΧΡΙΣΤΟΝ" ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΟΥΝ. ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΒΑΡΕΊΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ (ΚΑΤΑΡΑ) ΤΩΝ "ΗΜΕΡΩΝ ΨΑΡΡΟΥ" η αλλιώς "Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ". Ετσι είσαι καταδικασμένος ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΝΕΟ "ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ " ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

ΑΛΛΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΕΣ Ω ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ

ΣΩΣΤΟΣ Ο 10 Μαΐου 2017 - 12:20 π.μ.

7:08
Ο κ. Κουτσουράς άδικα ταλαιπωρείται, δυστυχώς οι φίλοι του κ.κ Γιαννιος, Μάρκου,Στεργιου τον παρέσυραν και μήπως πληρώσει αυτός τη νύφη.
Ο Καλυβιωτης βγήκε γάτα.
Λάθος ο Σταύρος έχει τον Μάρκου δεν πρέπει να φοβάται τίποτα.

Μπράβο Πάνο άσε την ανακοίνωση μας πρώτη για όλο το μήνα. Τους καίει.Μην μασάς

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.