Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Νέος Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης ο Νίκος ΝτίτοραςΤην απόφαση για τους εφτά νέους επικεφαλής των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων που επελέγησαν από το ΑΣΕΠ υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες:
-Στην Αποκεντρωμένη Αττικής επελέγη ο Σπύρος Κοκκινάκης, πρώην γενικός γραμματέας Υγείας και στενός συνεργάτης του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή
-Στην Αποκεντρωμένη Μακεδονίας-Θρακης, Γενικός Γραματέας αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα επικεφαλής της Διεύθυνσης Κοινωφελών Περιουσιών Ιωάννης Σάββας.
-Στην Αποκεντρωμένη Θεσσαλίας-Στερέας Ελλάδας η επιλογή είναι ο πρώην αντινομάρχης Μαγνησίας Νίκος Ντίτορας.

-Γενική Γραμματέας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης αναλαμβάνει η Μαρία Κοζυράκη, δευθύντρια στη Διεύθυνση Δασών, δασολόγος και αρχιτέκτονας τοπίου, μέλος του ΓΕΩΤΕΕ.
-Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας-Πελοποννήσου-Ιονίων νήσων νέα καθήκοντα Γενικου Γραμματέα αναλαμβάνει ο δικηγόρος, Διευθυντής Διοίκησης και μέλος του ΔΣ του Διοικητικού Επιμελητηρίου Νίκος Παπαθεόδωρου.
-Επικεφαλής της Αποκεντρωμένης Διοίκησηςη Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας παραμένει ο ασκών σήμερα καθήκοντα Γενικού Γραμματέα, Βασίλης Μιχελάκης και
-Τέλος, Γενικός Γραμματέας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου παραμένει ο, επίσης, ασκών σήμερα τα συγκεκριμένα καθήκοντα, ο Νίκος Θεοδωρίδης. Ο κ. Θεοδωρίδης είναι πτυχιούχος Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (M.Sc.). Είναι Διδάκτορας (Ph.D.) της Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ.

7 Σχόλια:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑΡΘΗ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΜΙΝ ΚΑ ΠΟΤΕ

Προς 2.43

Είπα και γω το ξεχάσατε,αρχίσατε πάλι το ίδιο τροπάριο.Πάει το κάψατε αυτό το χαρτί σας,πέστε τίποτα άλλο σας βαρεθήκαμε.Δεν έχετε καταλάβει φαίνεται πού έχετε μπλέξει και οι εκλογές αργούν ακόμα.Θα τα βρείτε όλα αυτά μπροστά σας όπως και τον Καλυβιώτη και θα φάτε τα μούτρα σας αποστάτες και Καντζουροστεργίηδες.Μη βιαζόσαστε,θα βγουν πολλά στη φόρα μέχρι τότε,να δω πού θα κρυφτείτε....

ΕΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ 2.43 μ.μ. ΜΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ.
ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΤΕ, ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΤΕ, ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΨΑΤΕ,
ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΑΤΕ.
ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

Προς 7.43

Κανείς δεν έμπλεξε,κανείς δεν παγίδεψε,κανείς δεν εκβίασε,κανείς βεβαίως δε σταύρωσε το...Σταύρο.Μόνος του διάλεξε αυτό το δρόμο.Τί να κάνουμε,τα λάθη πληρώνονται.

Σταύρος.Πιο βαθύ ΠΑΣΟΚ υπάρχει;

ΗΛΙΑ ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ένας Δήμαρχος φεύγει όταν ο ίδιος αποφασίσει ή με την επιλογή του Λαού. Αυτό είναι η Δημοκρατία που δεν αποδέχεστε κάποιοι.
Μόνο η χούντα έπαψε εκλεγμένους.
Οι παλαιότεροι θα θυμούνται.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.