Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Ολοκληρώθηκε ο ποδηλατικός γύρος της Βόρειας Εύβοιας

ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ
Με τη συμμετοχή 148 αθλητών από ποδηλατικούς ομίλους Αθήνας, Χαλκί-δας, Βόλου, Λαμίας, Άργους, Καλαμάτας, Πάρου κ.α. διεξήχθη την Κυριακή (21 Μαΐου 2017) ο Ποδηλατικός Γύρος Βόρειας Εύβοιας.
Η διοργάνωση των αγώνων έγινε από την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών
(Π.Ε.Π.Α) και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.
Την εκκίνηση του ποδηλατικού γύρου έκανε ο Αντιδήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος, στις 11 το πρωί της Κυριακής.
Οι ποδηλάτες διήνυσαν 120 χλμ. κάνοντας τη διαδρομή: Αιδηψός-Λίμνη-Στροφυλιά-Αγία Άννα-Πευκί-Ιστιαία και τερμάτισαν, μετά 4 ώρες περίπου, στη διασταύρωση του Αγίου επί της οδού Ιστιαίας-Αιδηψού.

Στις 16:30 στην Λουτρόπολη της Αιδηψού έγινε η τελετή απονομής κυπέλ-λων και μεταλλίων με την παρουσία της Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνας Ευσταθίου και του Αντιδημάρχου Ωρεών κ. Κυριάκου Βογιατζή.
Κατά την τελετή η Π.Ε.Π.Α. απένειμε ευχαριστήρια πλακέτα στο Δήμο Ιστια-ίας-Αιδηψού για την στήριξη της διοργάνωσης. Απένειμε επίσης πλακέτες στην Αστυνομική Αρχή για τη βοήθειά της, καθώς και στο Cafe Αpollon που ήταν ο αθλοθέτης του ποδηλατικού γύρου.
O Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το ΕΚΑΒ που εθελοντικά συνόδευσε όλόκληρο τον αγώνα όπως επίσης και την ιατρό κυρία Κατερίνα Οικονόμου που εθελοντικά προσέφερε τις υπηρεσίες της για την άψογη και χωρίς προβλήματα διεξαγωγή του αγώνα

1 Σχόλια:

Στο πάθος τους για προβολή ξέχασαν να αναφέρουν τους νικητές του αγώνα στο δελτίο τύπου

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.