Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Σπανός: Ανακαλείται η απόφαση κατάργησης των Εξεταστικών Κέντρων Μαντουδίου και Βασιλικού

Ανακαλείται η απόφαση κατάργησης των Εξεταστικών Κέντρων Μαντουδίου (ή Λίμνης) και Βασιλικού για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017, σύμφωνα με ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Φάνη Σπανού.

Στην ανάρτηση του ο αντιπεριφερειάρχης επισημαίνει ακόμα ότι: "Δε ζητούμε εύσημα που το διεκδικήσαμε, αλλά τα αποδίδουμε ειλικρινώς σε αυτούς που διόρθωσαν εγκαίρως μια λανθασμένη τους απόφαση.

Ελπίζοντας ότι δε θα διαταραχτεί εκ νέου η αυτοσυγκέντρωση των παιδιών, ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προετοιμασία για τη μεγάλη δοκιμασία των Πανελλαδικών"!

5 Σχόλια:

Μόλις διάβασα την συγχαρητήρια ανακοίνωση της Νέας Πνοής στο Evia top για τις αντιδράσεις στο Μαντουδι και διακατέχομαι απο "ρίγη"πατριωτισμού που έχουμε ηγέτες του μεγαλείου Στεργιου,Καντζουρα,Φλώκου,Στεφου,Ψαρρου ,Μουργια.
Θα αναφωνήσω,όπως θα έλεγε εκλεκτό πολλά υποσχόμενο μέλος της παρέας:
Αϊ σιχτιρ......
Η κα Φλωκού,πολύ πιο πονηρούλα απο τους άλλους,κράτησε αποστάσεις ασφαλείας όταν το θέμα ήταν καυτό.
ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ που απο την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι τα κέντρα πρέπει να παραμείνουν όπως έχουν και να μην διαταραχθούν τα παιδιά την τελευταία στιγμή.
Αλήθεια που ήταν Στεργιου,Φλώκου,Ψαρρου,Στέφου όταν έμαθαν και αποσιώπησαν για να μην δυσαρεστήσουν τον προστάτη τους Καντζουρα ότι καταργείται το εξεταστικό στη Λιμνη.
ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ!!!!!!!

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΤΙΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΤΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ που απο την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι τα κέντρα πρέπει να παραμείνουν όπως έχουν και να μην διαταραχθούν τα παιδιά την τελευταία στιγμή. ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

1:01
ΕΣΥ να πιστεύεις ότι σου λένε οι της γερασμένης Νέας Πνοής.
Πολιτικοί σαν αυτούς δεν θα υπήρχαν αν δεν είχαν οπαδούς σαν εσένα.
Διάβασε τις δηλώσεις του κ Δημητριου για τους λόγους που αυτός λέει ότι τον ανάγκασαν σε παραίτηση,τώρα αν εσένα σε βολεύει κατι άλλο,όπως λένε περί ορέξεως ....?..

σα από τα μεσημβρινά γεγονότα του STAR Κεντρικής Ελλάδας,ο κ. Δημητρίου έκανε λόγο για εξωθεσμικές παρεμβάσεις ενώ μίλησε ακόμη και για ανθρωποφαγία.

Συγκεκριμένα κατηγόρησε τους κυβερνητικούς βουλευτές της Φθιώτιδας, Εύβοιας και Βοιωτίας για πολιτικές παρεμβάσεις υπέρ της άρσης της απόφασης για κατάργηση ή συγχώνευση εξεταστικών κέντρων. Η τελική απόφαση του υπουργείου επαναφέρει όλα τα εξεταστικά κέντρα της Στερεάς, εκτός από όσα λειτουργούν σε συστεγαζόμενα συγκροτήματα (1ο και 4ο Λαμίας, 5ο και 6ο Λαμίας).

Σιγά να μην εξαρτάται η επιτυχία των παιδιών από το που θα δόσουν εξετάσεις. Το κάναμε τεράστιο θέμα χωρίς ουσία.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.