Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην καταργηθεί το εξεταστικό κέντρο Μαντουδίου. Στην Αθήνα η επιτροπή αγώνα την Δευτέρα


Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας αποφασίστηκε ομόφωνα να παραμείνουν ως εξεταστικά κέντρα και τα δύο Λύκεια Μαντοδίου και Λίμνης

Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου και του Δημοτικού σχολείου Μαντουδίου, αποφάσισαν την αναστολή των καταλήψεων, μέχρι τη Δευτέρα. Τη Δευτέρα το πρωί, η Επιτροπή αγώνα η οποία ορίστηκε στη έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα συναντηθεί με το Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας. Οι μαθητές του Γενικού και Τεχνικού Λυκείου συνεχίζουν την κατάληψη και σήμερα.
22 Σχόλια:

Αφού αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο σαν ανώτατο όργανο να μην καταργηθεί. Τέρμα. Τι την θέλουν την συνάντηση την Δευτέρα και τις καταλήψεις;

Ε αφού αποφάσισε ο πρόεδρος με το συρφετό του τι χρειάζεται η κεντρική διοίκηση; ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΤΡΙΚΑΝΑ! ΟΣΟ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΟΥ

Πρωτόγνωρα πράγματα αποφάσισαν οι συλλόγοι γονέων αν θα κάνουν κατάληψη τα παιδιά τους!!! Κηδεμονευομενο το μαθητικό κίνημα

Αντε Εντάξει τα ψυχολογικά με την μετακίνηση στην Λίμνη τι συνέπειες έχει όλη αυτή η αναστάτωση και τα κλειστά σχολεία για την προετοιμασία των υποψηφίων;

Τι γίνεται αλλού;

Την παύση λειτουργίας του γενικού λυκείου Βασιλικού ως εξεταστικό κέντρο στις πανελλαδικές εξετάσεις, καταγγέλλει με επιστολή του ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του λυκείου.


Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του λυκείου Βασιλικού στην επιστολή του τονίζει:

Το παρόν κείμενο συντάχθηκε ως καταγγελία αναφορικά με την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εύβοιας κ. Κυριτσόπουλος με τον Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Βασιλικού κ. Κακαβά βάση της οποίας ενημερώθηκε για την παύση λειτουργίας του ΓΕΛ Βασιλικού ως εξεταστικό κέντρο και την μετακίνηση των μαθητών σε εξεταστικό κέντρο στη Χαλκίδα, καθώς επίσης και την με υπ΄ αριθμ απόφαση 3318/25-4-2017 του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, διαφωνούμε με την πρόταση του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας για κατάργηση του εξεταστικού κέντρου του Λυκείου Βασιλικού για τους παρακάτω λόγους:

1. Η ψυχολογική επιβάρυνση η ένταση και το άγχος που δέχονται όλοι οι μαθητές της Γ’ Λυκείου Βασιλικού λίγο πριν τις Πανελλαδικές εξετάσεις είναι απαράδεκτη και άνευ προηγουμένου.

2. Πρόκειται για αντιπαιδαγωγική ενέργεια, διότι προκαλεί αναστάτωση και ανασφάλεια στους μαθητές της Γ’ Λυκείου.

3. Αιφνιδιάζει τους μαθητές και τους γονείς λίγες μέρες πριν τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Τα παιδιά είναι εξοικειωμένα και αισθάνονται ασφάλεια στο χώρο του σχολείου τους, χώρο στον οποίο φοίτησαν τα τελευταία τρία χρόνια. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο σχολείο λειτουργεί ως εξεταστικό κέντρο από το 1999.

4. Έλλειψη σχεδιασμού και μελέτης για ακόμα μια φορά από την κυβέρνηση, η οποία εξευτελίζει το θεσμό της παιδείας και τις Πανελλαδικές εξετάσεις λίγες μέρες πριν την έναρξή τους καθώς δημιουργεί τεράστια εξεταστικά κέντρα χωρίς να λαμβάνει υπόψη την ψυχολογία των παιδιών μας και την αγωνία των οικογενειών τους.

5. Θεωρούμε την μεταχείριση αυτή ως άνιση σε σχέση με τους υπολοίπους μαθητές. Τα παιδιά μας θα αναγκαστούν να μετακινηθούν από διάφορες περιοχές που απέχουν αρκετά χιλιόμετρα από το σχολείο στο οποίο καλούνται με αυτή την απόφαση να εξεταστούν.

6. Το οικονομικό κόστος θα επιβαρύνει τους γονείς, οι οποίοι ίσως θα κληθούν να μεταφέρουν οι ίδιοι τα παιδιά τους στο εξεταστικό κέντρο της Χαλκίδας. Επιπλέον, είναι αδύνατο να υπάρξει απουσία των γονέων από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών εξετάσεων.

7. Άλλωστε σύμφωνη είναι και η απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων οι οποίοι διαφωνούν με την εν λόγω ενέργεια.

8. Αποτελεί πρόκληση το ότι σε μια μικρή χιλιομετρική απόσταση (στην περιοχή της Χαλκίδας) λειτουργούν πέντε εξεταστικά κέντρα και καταργείται το εξεταστικό κέντρο του Λυκείου μας το οποίο απέχει 10 χιλιόμετρα από την Χαλκίδα και στο οποίο φοιτούν παιδιά από την ευρύτερη περιοχή του Ληλαντίου (Φύλλα, Αφράτι, Μαλακώντα, Σπηλιές , Κάμπος, Λευκαντί, Αγ. Νικόλαος, Ν. Λάμψακος).

Αιτούμαστε

1. Την ακύρωση και απόσυρση της εν λόγω ενέργειας.

2. Την προσκόμιση μελέτης στην οποία θα αναφέρονται οι κοινωνικοί οικονομικοί και εκπαιδευτικοί παράμετροι με τους οποίους επιλέχθηκε αυτό το αντιδεοντολογικό μέτρο από το Υπουργείο Παιδείας και φυσικά το σκεπτικό και η μεθοδολογία αυτή της απαράδεχτης ενέργειας.

3. Τρόπους διασφάλισης για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών για όλες τις ημέρες των Πανελλαδικών εξετάσεων.

4. Την οικονομική μελέτη βάση της οποίας αποδεικνύεται ότι η μετακίνηση των 93 μαθητών με λεωφορεία και ταξί (απόσταση 10 χιλιομέτρων) στο εξεταστικό κέντρο της Χαλκίδας είναι πιο συμφέρουσα σε σχέση με το κόστος του εξεταστικού κέντρου, που ανέρχεται περίπου στα 2,000 ευρώ.Παρακαλούμε πολύ για τις άμεσες ενέργειές σας έως την Πέμπτη 27 Απριλίου προκειμένου να τερματιστούν οι νομικές ενέργειες οι οποίες θα ξεκινήσουν άμεσα την επομένη από την προαναφερόμενη ημερομηνία.

Επειδή πολύς ντόρος γίνεται και πολύ χολή χύνεται σχετικά με παρέμβαση του Καλυβιώτη στο υπουργείο υπέρ του κέντρου μόνο στη Λίμνη, γιατί ΕΒ δεν δημοσιεύεις το video του star κε, όπου ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης δηλώνει πως θέση του υπουργείου από δω και στο εξής είναι τα κέντρα να λειτουργούν στις έδρες των Δήμων;

ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ, ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ!!!!!!!!!!

Μια συγκροτημένη επιστολή όχι οι γενικόλογίες οι δικές μας. Οι άνθρωποι ενεργησαν νωρίς τον Απρίλη όταν οι δικοί μας ροχάλιζε. Μαζί τους και ο διευθυντής του Λυκείου. Ο δικός μας διευθυντής πού είναι;

Ο δικός μας ασχολείται με το Σκυλία...και το σχολείο αδειάζει!

η κυρία Αλεκα με τις ηγετικές εμφανίσεις ξέχασε οτι υπάρχει και κάποια ιεραρχία. τα έχωσε στον δήμαρχο χωρίς να είναι εκεί να μας πει και αυτός την δίκη του ιστορία. Τι είπες Αλεκα στον δήμαρχο?
ΛΑΘΟΣ ΑΛΕΚΑ η κίνηση να πας μόνη σου στη Λαμία. το κατάλαβες και γύρισες πίσω άλλα εριξες και τη λάσπη. Αλλο ΛΑΘΟΣ

ΚΥΡΙΑ ΑΛΕΚΑ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.
ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ
ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.
ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΟΛΙΓΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΤΟ ΙΚΑ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΕΚΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ.

Για να σοβαρευτούμε λιγάκι πήρε τηλέφωνο ο καλυβιώτης και άλλαξε η απόφαση. Ο Απ. Γλετσος δήμαρχος αρχηγός κόμματος που πήρε τηλέφωνα, απείλησε με πορείες και απεργίες πείνας και δεν κατάφερε να σώσει το εξεταστικό κέντρο Πελασγίας.
τι γίνεται ρε παιδιά εδώ έχουμε δήμαρχο με μεγάλη κομματική επιρροή και βεληνεκές μεγαλύτερο από του Γκλέτσου. Άλλη κριτική του ασκούσατε μέχρι χθες


Προς 11.48 μ.μ.
Ξέχασες να αναφέρεις ότι ο δήμαρχος με τον αντιδήμαρχο Κηρέως κρατήσανε στο Μαντούδι το Αστυνομικό Τμήμα και ακούγεται ότι θα φέρει και το Λιμεναρχείο στη Λίμνη.
Η κα Αλέκα μας ρεζίλεψε.

Ότι και να πείτε για το δήμαρχο είναι λίγο μπροστά στο γεγονός ότι έχει τη δύναμη να υποχρεώνει σιωπηλά, αθόρυβα και με μέθοδο τους επίορκους συμβούλους του συνδιασμού του να ψηφίζουν το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό και συγχρόνως οι ανόητοι αυτοί σύμβουλοι να έχουν την κατακραυγή των πολιτών και να έχουν υποπέσει σε σοβαρά πειθαρχικά και ποινικά αδικήματα.

Θέλετε να μας πείτε ότι ο Στεργίου και οι άλλοι Παραλίμνιοι Αλεξιου κλπ δεν ανακατεύτηκαν καθόλου σ να μην καταργηθεί το τμήμα της Λίμνης όταν αυτό έγινε γνωστό; Στήριξαν το Μαντούδι

Με ΑΠΟΦΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου συγκροτήθηκε η επιτροπή αγώνα για το θέμα της κατάργησης του εξεταστικού κέντρου Μαντουδίου για τις Παναλλαδικές Εξετάσεις η οποίο αποτελείται από τους:

- Κατσούρα Δημήτριο ,Αντιδημαρχο Δ.Ε Ελυμνίων
- Χαλιούλια Ιωάννη , Αντιδήμαρχο Δ.Ε Κηρέως
- Στεργίου Ιωάννη, Δημοτικό Σύμβουλο, επικεφαλή της παράταξης ΝΕΑ
ΠΝΟΗ
- Παζάρα Βασίλειο, Δημοτικό Σύμβουλο, επικεφαλή της παράταξης
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ
- Σκομπρή Νικόλαο, Δημοτικό Σύμβουλο ,Εκπαιδευτικό
- Αλεξίου Δημήτριο ,Δημοτικό Σύμβουλο και Δ/ντη του ΓΕΛ Μαντουδίου
- Τάρλα Κυριάκο ,Δημοτικό Σύμβουλο
- Μπούρα Παναγιώτα ,Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Μαντουδίου
- Ενωτιάδη Σάββα ,Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΓΕΛ
Μαντουδίου
- Μπίλα Κυριακή ,Προέδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου
Μαντουδίου
- Ρούμπος Βασίλειος ,γονέας
- Μπουμπουδήμου Ευαγγελία, Πρόεδρο συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
Λυκείου Λίμνης
Η παρούσα απόφαση να σταλεί στο Υπουργείο Παιδείας, στη Περιφερειακή
Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, στους
βουλευτές του Νομού, τους λοιπούς αρμόδιους φορείς και τα ΜΜΕ.

Για άλλη μια φορά γελοιοποιείται το δημοτικό συμβούλιο με τους ανεγκέφαλους δημοτικούς συμβούλους που το μόνο που θέλουν είναι η εκμετάλλευση για κομματικούς λόγους, με την συμμετοχή συγκεκριμένου συλλόγου γονέων.
Μερικοί δημοτικοί σύμβουλοι εκβιάζονται, παγιδεύονται και δεν έχουν άλλη επιλογή.

....αποφασίστηκε ομόφωνα να παραμείνουν ως εξεταστική κέντρα και τα δύο Λύκεια Μαντουδίου και Λίμνης

Έχετε μπερδέψει .... ξέρετε τι.
Λες έχετε εξουσία στις αποφάσεις άλλων οργάνων ! ! !
Η μοναδική απόφασης σας που μπορεί να υλοποιηθει είναι η μετακόμιση ενός αγροτικού δρόμου στα όρια του Δήμου για να ευνοηθούν 1-2 ιδιοκτήτες (ίσως και σε βάρος άλλων ιδιοκτητών).
Εκπλήσσει η ευκολία της λήψης αποφάσεων που δεν έχετε αρμοδιότητα να υλοποιήσετε, καθώς και η αδυναμία σας να συντάξετε μια ανακοίνωση - ψήφισμα.
Αλλά, όπως λέει και μια παροιμία: όσο ανεβαίνει η μαϊμού .....
Ξεχάσατε να βάλετε και τα παιδάκια του νηπιαγωγείου να κάνουν κατάληψη ! ! !
Αλλά που να ξέρετε οι περισσότεροι από εσάς από εξετάσεις και διάβασμα.
Α! ναι αποφασίσατε: Η παρούσα απόφαση να σταλεί στο Υπουργείο Παιδείας, στη Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, στους βουλευτές του Νομού, τους λοιπούς αρμόδιους φορείς και τα ΜΜΕ.
Αλλά είναι παλιά τακτική: κάνουμε μια κοινοποίηση και τελειώνει η υποχρέωση μας !

Αναδεικνύεστε, για μια ακόμα φορά, κατώτεροι των περιστάσεων.

Αφού το μυαλό σου είναι τόσο στενό και δεν μπορείς να καταλάβεις από ότι φαίνεται απλά πράγματα, τι τα θες τα σχόλια. Κάτσε λοιπόν και δεξου ότι σου σερβίρουν και μην αντιδράς δικαίωμα δικό σου όχι όμως και δικό μας.

Έχει φιλαράκο και υποστηρικτή με κομματική επιρροή.

Αποφάσισε λέει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας ότι θα λειτουργήσουν και τα δύο εξεταστικά κέντρα που σημαίνει "πάσα αρχή παυσάτω" να υποθέσω θα αφορά όλη την Ελλάδα.Τόση αγραμματοσύνη,τόση ανεπάρκεια,κηρύξαμε καμιά επανάσταση και δεν το πήραμε χαμπάρι;Και δεν εδοποίησαν και τον Γκλέτσο να μην ταλαιπωρείται ο άνθρωπος με την απεργία πείνας....
Ένα καλό ψήφισμα μπορούσαν να στείλουν και ως εκεί.Σκέφτομαι τί γέλιο έχουν να ρίξουν οι παραλήπτες της απόφασης.Και δικαίως θα σκεφτούν αυτοί οι άνθρωποι:Μα ποιοί ψηφοφόροι ψηφίζουν τέτοια νούμερα;

Δεν υπήρχαν άλλοι γονείς έπρεπε να βάλουν το κουνιάδο του Καντζούρα στην επιτροπή "αγώνα". Ο μοναδικός με τον αφοπλιστικό τίτλο "γονέας".

ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 7-5 10.46ΠΜ ΑΚΟΥ ΜΑΘΗΤΑΚΟ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ .ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΓΚΑΜΠΕΛΟΦΑΣΤΙΚΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΣΟΥ.ΤΟ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ .ΔΙΑΒΑΣΕΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.