powered by Surfing Waves

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Το μεγαλύτερο ice bucket challenge της Ελλάδας στην Αγία Άννα













Οι 402 συμμετέχοντες έριξαν πάνω τους συνολικά 360 κιλά πάγου Το μεγαλύτερο ice bucket challenge στην Ελλάδα είναι γεγονός! Το Club Αγία Άννα, στην παραλία Αγίας Άννας στην βορειοανατολική Εύβοια, έδωσε το δικό της φιλανθρωπικό μήνυμα συγκεντρώνοντας ένα 4ψήφιο χρηματικό ποσό για το ALS Foundation.

Μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, 402 άτομα συμμετείχαν σε μια άκρως διασκεδαστική διαδικασία, ρίχνοντας πάνω τους συνολικά 360 κιλά πάγου!

Δωρίζοντας 2 ευρώ για κάθε συμμετέχοντα στο ALS Foundation το Club Agia Anna συμμετείχε δυναμικά στην εκστρατεία του Αμερικανικού Ίδρυματος για την Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση (ALS), που έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια φρενίτιδα!



Το Club Αγία Άννα στην Εύβοια βρίσκεται σε μια μεγάλη κατάφυτη έκταση δίπλα στη θάλασσα, με φόντο τα καταπράσινα βουνά του νησιού.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.