powered by Surfing Waves

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Θα γίνει τελετή παράδοσης – παραλαβής στο δήμο μας;


.
Τελετή παράδοσης – παραλαβής του Δήμου Ερέτριας
Τελετή παράδοσης – παραλαβής του Δήμου Ερέτριας 29 Αυγούστου 2014


Στην εγκύκλιο 43 του Υπουργείου Εσωτερικών αναφέρεται:
«Η εγκατάσταση των αιρετών γίνεται τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2014, κατά ρητή επιταγή του νόμου, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη πράξη παράδοσης- παραλαβής της διοίκησης του δήμου.»

Οπότε, δεν απαιτείται αυτή η διαδικασία, ούτε ορίζεται κάποιο συγκεκριμένο τυπικό για αυτήν, είναι δυνατόν όμως να γίνει μετά από συνεννόηση ανάμεσα στην νέα και την απερχόμενη διοίκηση του δήμου. Πολλοί δήμοι της χώρας μετά απο συνενόηση προχώρησαν σε τελετές παράδοσης – παραλαβής που είχαν και ουσιαστικό χαρακτήρα με πρωτόκολλα παράδοσης – παραλαβής, εισηγήσεις των διευθυντών του δήμου και πλήρη καταγραφή της κατάστασης των δήμων. Στο δήμο μας μια μέρα πριν την επίσημη ανάληψη καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη  τίποτα σχετικά με  τελετή παράδοσης-παραλαβής.

Θα γίνει τελετή παράδοσης – παραλαβής στο δήμος μας;









Παράδοση παραλαβη του δήμου Κω


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.