powered by Surfing Waves

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Φραστικό επεισόδιο στην ορκωμοσία Μπακογιάννη με τον Αποστόλου (βίντεο)







Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διέκοψε την ομιλία του νέου περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Μικροένταση επικράτησε σήμερα κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του νέου περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, την ώρα που τελείωσε η διαδικασία της θρησκευτικής ορκωμοσίας και έπαιρνε τον λόγο ο νέος περιφερειάρχης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου τον διέκοψε, ζητώντας να μην προχωρήσει στην ομιλία του πριν γίνει ο πολιτικός όρκος.

Ο Κώστας Μπακογιάννης του απάντησε ότι θα γίνει αμέσως μετά και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο. Οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους αντέδρασαν στο αίτημα του κ. Αποστόλου και τελικά ο πολιτικός όρκος δόθηκε αφού ολοκληρώθηκε η ομιλία Μπακογιάννη.









0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.