Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Iατρική «task force» για τις ανάγκες των νησιωτών
Στα σκαριά βρίσκεται σχέδιο δημιουργίας μιας «task force» που θα καλύπτει τις ανάγκες των ασθενών στην περιοχή του Αιγαίου, αποτελούμενη από ιατρούς, διασώστες, νοσηλευτές, ψυχολόγους, μαίες και κοινωνικούς λειτουργούς, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Ο κ. Γρηγοράκος επισκέφθηκε τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου, η οποία βρίσκεται στον Πειραιά, και συμμετείχε σε σύσκεψη για την έγκριση των οργανισμών των Νοσοκομείων της 2ης ΥΠΕ και την ολοκλήρωση του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Ανέφερε ότι έχουν ήδη υπογραφεί οι διορισμοί όλων των ιατρών των οποίων οι κρίσεις είχαν ολοκληρωθεί οι κρίσεις τους, καθώς και οι διορισμοί των επικουρικών ιατρών για τα νοσοκομεία της 2ης ΥΠΕ.

Στη σύσκεψη συζητήθηκε επίσης το θέμα της εθελοντικής προσφοράς υπηρεσιών υγείας στη διάρκεια της θερινής περιόδου, με προοπτική κάλυψης και τη χειμερινή περίοδο, για τα νησιά της άγονης γραμμής.

Επίσης αποφασίσθηκε η επιτάχυνση των διαδικασιών για το Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής μέσα από την συνεργασία των φορέων της 2ης ΥΠΕ, του ΕΚΑΒ και του ΕΚΕΠΥ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.