powered by Surfing Waves

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Οψιγενής και πλαναισθητική ανακοίνωση του δρομολογίου Μαντούδι-Σκιάθος από τον κ. Ψαρρό

Σε 4,5  βδομάδες (8/9/14) σταματατούν τα δρομολόγια του Πρωτέα προς Σκιάθο και ο κ. Ψαρρός θυμήθηκε την "επιτυχημένη" δρομολόγηση του και τις "ατέλειωτες αμμώδεις παραλίες και κωνοφόρα που αγγίζουν το κύμα" του δήμου μας. Φυσικά ο κ. Ψαρρός προσπαθεί  ανεπιτυχώς να οικιοποιηθεί την απόφαση του Δ.Σ. της ΑΝΕΣ να δρομολογήσει το πλοίο από το Μαντούδι προς τις Σποράδες
.


Η ανακοίνωση του απερχόμενου δημάρχου, κ. Ψαρρού




ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΠΡΟΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ



Ο Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας με χαρά ανακοινώνει την επιτυχημένη δρομολόγηση του πλοίου ΠΡΩΤΕΥΣ της ΑΝΕΣ ferries, στην γραμμή ΜΑΝΤΟΥΔΙ – ΣΚΙΑΘΟ – ΓΛΩΣΣΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ από 20/6/2014. Η μεγάλη ανταπόκριση που έχει από το κοινό δικαιώνει το πάγιο αίτημα χρόνων για την σύνδεση της Β. Εύβοιας με τα νησιά των Βορείων Σποράδων και βάζει τα θεμέλια για νέα δρομολόγια με άλλα νησιά του Αιγαίου.
Η έναρξη του δρομολογίου αυτού θα συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση της περιοχής και την προώθηση του τουρισμού αφού ο Δήμος μας είναι ένας τόπος απλόχερα προικισμένος από τη φύση σε ιδανικούς συνδυασμούς, ατέλειωτες αμμώδεις παραλίες και κωνοφόρα που αγγίζουν το κύμα. Τόπος ευλογημένος όπου συνυπάρχουν δύο από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα πανελληνίως , στο Προκόπι το θαυματουργό σκήνωμα του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου, και στις Ροβιές το Μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ του Γέροντα καθώς και η ιστορική Ιερά Μονή Γαλατάκι, στην Λίμνη.
Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους του εμπλεκομένους φορείς που με την βοήθεια τους συνέβαλλαν να πραγματοποιηθεί ένα όνειρο χρόνων.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες με συνεχής παρεμβάσεις τους προσπαθούν για την ποιοτική αναβάθμιση του λιμανιού Μαντουδίου.
Ευχή μας να επισκεφτείτε και να ζήσετε τον τόπο μας από κοντά.

Λίμνη 31/7/2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΨΑΡΡΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.