powered by Surfing Waves

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Η Εύβοια στα 10 καλύτερα μέρη του κόσμου για θαλάσσιο τουρισμό

Η τραχιά ακτογραμμή της Εύβοιας ένα απο τα στοιχεία που εκτιμήθηκε απο τους ταξιδιωτικούς συγγραφείς του National Geographic και την συμπεριέλαβαν στους 10 καλύτερους προορισμούς θαλάσσιου τουρισμού του κόσμου


Σύμφωνα με το βιβλίο του National Geographic «Ταξίδια μιας Ζωής» (Journeys of a Lifetime) η Εύβοια είναι στην λίστα με τα 10 καλύτερα μέρη στο κόσμο για ιστιοπλοϊκές κρουαζιέρες . Η Εύβοια είναι και το μοναδικό μέρος από την Ευρώπη που συγκαταλέγεται σε αυτή την λίστα .

Τα άλλα μέρη στην λίστα είναι

1. Νόβα Σκοτια και Λαμπραντόρ, Καναδάς

2. Νησιά Σαν Χουαν , Ουάσιγκτον

3. Πειρατική κρουαζιέρα στο Νησί Μεγάλο Καϋμάν

4. Γαλλική Πολυνησία

5. Κρουαζιέρα, στη θάλασσα του Ανταμάν, Ταϊλάνδη

6. Κόλπος Χα Λονγ Μπεϊ , Βιετνάμ

7. Σεϋχέλλες

8. Κρουαζιέρα στα Στενά του Ορμούζ, Ομάν

9. Νησί Λάμου, Κένυα

10. Κρουαζιέρα στην Εύβοια, Ελλάδα

Για την κρουαζιέρα στη ν Εύβοια αναφέρει ότι η Εύβοια που χωρίζεται από την ηπειρωτική χώρα με μόνο 40 μέτρα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα. Έχει μια τραχιά ακτογραμμή με πλατιές παραλίες και απόκρημνα βράχια , και βουνά διάστικτα με χωριά και μοναστήρια. Κάνοντας ιστιοπλοΐα κατά μήκος των ακτών της Εύβοιας σε ένα καΐκι μπορείτε να απολαύσετε τις απομακρυσμένες παραλίες και όρμους και τα ιδιωτικά Πετάλια νησιά.
Διαβάστε περισσότερα απο το National Geographic  εδώ

Σύμφωνα με την εισαγωγή του βιβλίου «κανείς δεν γνωρίζει τον κόσμο, όπως το National Geographic-και σε αυτό το πλούσιο τόμο, αποκαλύπτουμε επιλογές μας για πιο καταπληκτικά ταξίδια στον κόσμο, μαζί με χρήσιμες πληροφορίες για τους αναγνώστες που θέλουν να τα δοκιμάσουν. Καταρτίζονται από τις πιο αγαπημένες εκδρομές των ταξιδιωτικών συγγραφέων του National Geographic, Τα «Ταξίδια μιας ζωής» εκτείνεται σε όλη την υδρόγειο για να αναδείξει τις καλύτερες από τις πιο διάσημες και λιγότερο γνωστές διαμονές του κόσμου Διαθέτει, επίσης, λίστες με τα 10 καλύτερα ταξίδια σε όλα τα είδη των κατηγοριών.


Διαβάστε επίσης


Χάνει το τραίνο του Θαλάσσιου Τουρισμού  ο Δήμος μας  αφού ξέμεινε από  τουριστικούς λιμένες και αγκυροβόλια στο χωροταξικό λόγω αμέλειας των δημοτικών αρχών.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.