powered by Surfing Waves

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Σύσκεψη για τα νέα διόδια με συμμετοχή του νέου δημάρχου

Την Πέμπτη 31 Ιουλίου ο νέος δήμαρχος του δήμου μας κ. Καλυβιώτης συμμετείχε σε σύσκεψη για τα νέα διόδια στο δρόμο Χαλκίδας-Σχηματαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου στη Χαλκίδα.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές του Σίμος και Συμεών Κεδίκογλου καθώς και ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, οι νεοεκλεγμένοι δήμαρχοι των δήμων Κύμης-Αλιβερίου, Θανάσης Μπουραντάς, Ερέτριας, Αμφιτρίτη Αλημπατέ, Διρφύων-Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς, καθώς και ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης. Παρών φυσικά ήταν και ο απερχόμενος Δήμαρχος Χαλκιδέων Θανάσης Ζεμπίλης καθώς και ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Φάνης Σπανός. Ακόμα το παρών τους έδωσαν και νεοεκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Χαλκιδέων όπως ο Κώστας Τσάμαρης και ο Μιχάλης Δεσποτάκης.

Παρόν έδωσαν  και εκπρόσωποι συλλόγων του νομού όπως ο Δικηγορικός Σύλλογος, το Εμπορικοβιομηχανικό Επιμελητήριο, το Εργατικό Κέντρο, ο Σύλλογος Τοπογράφων Μηχανικών, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων νομού Ευβοίας, το Οικονομικό και Τεχνικό Επιμελητήριο, η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Νομού Ευβοίας κ.α.

 Θεωρήθηκε  ανάγκαία η συνάντησης με τον Υπουργό Μεταφορών και τον Υπουργό Ανάπτυξης, καθώς και ημια ανακοίνωση  στο οποίο θα αναφέρονται αναλυτικά οι λόγοι που δεν πρέπει να μπουν και άλλα διόδια στο δρόμο Χαλκίδας-Σχηματαρίου.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.