Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014

Σκεπαστή: "Κανένας δεν έχει πάει ακόμα να δει που είναι η βλάβη και δεν έρχεται το νερό στο χωριό»


«Στέρεψε» χωριό στην Βόρεια Εύβοια


Έχει μείνει χωρίς νερό εδώ και 15 μέρες

Ούτε τις βασικές ανάγκες τους δεν μπορούν να καλύψουν οι κάτοικοι του χωριού Σκεπαστή, του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας στην Βόρεια Εύβοια. Έχουν γίνει έξαλλοι, καθώς το χωριό έχει… στερέψει από νερό επί μισό μήνα και μάλιστα εν μέσω καλοκαιριού.

Εδώ και 15 μέρες οι κάτοικοι της Σκεπαστής έχουν μείνει χωρίς νερό (εκτός μία ώρα το πρωί και το βράδυ) με τους κάτοικους να υποστηρίζουν ότι οι αρχές και οι τοπικοί άρχοντες αδιαφορούν και τους έχουν εγκαταλείψει πλήρως.

Οι απαντήσεις που παίρνουν οι κάτοικοι είναι αντιφατικές, αφού οι υπεύθυνοι δηλώνουν αναρμόδιοι για να λύσουν το πρόβλημα. «Κανένας δεν έχει πάει ακόμα να δει που είναι η βλάβη και δεν έρχεται το νερό στο χωριό» τονίζει στο eviazoom.gr, ένας εκ των κατοίκων, ο Δημήτρης Γιαννάκης και συνεχίζει: «Το πρόβλημα είναι τεράστιο και κανένας δεν ενδιαφέρεται, όχι απλά να βρει λύση, αλλά να έρθει δει που είναι το πρόβλημα. Όλα καλά πριν τις εκλογές και μετά πλήρης αδιαφορία…».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.