powered by Surfing Waves

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Πλοίαρχος του Πρωτέα: "θα διατηρήσουμε τα δρομολόγια Μαντούδι-Σποράδες μέχρι τέλος Οκτωβρίου και πιθανόν και το χειμώνα"



Σύμφωνα με αρχική ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας ΑΝΕΣ που δημοσιευεται τα δρομολόγια του Πρωτέα από Μαντούδι προς Σποράδες θα σταματούσαν στις 8 Σεπτεμβρίου 2014.


Σε συνέντευξη στο Παλμό της Β. Ε. όμως ο πλοίαρχος του πλοίου της ΑΝΕΣ που εκτελεί το δρομολόγιο Γεώργιος Αντωνίου δήλωσε: «Εμείς θα τα διατηρήσουμε μέχρι τέλος Οκτωβρίου και πιθανόν και το χειμώνα. Θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Αυτό εξαρτάται και από την ανταπόκριση του κόσμου. Προορισμοί που ήταν μόνο σε ένα όνειρο γίνανε πραγματικότητα».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.