powered by Surfing Waves

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Πέντε εντάλματα πληρωμών του Ψαρρού προς τον Δημ. Σύμβουλο και υποψήφιο κ. Δράκο

Λίγο πριν τις εκλογές και λίγο πριν αποχωρήσει  ο κ. Ψαρρός πρόεδρος της ΔΕΥΑ, υπέγραψε 5 τιμολόγια αξίας 7.000 Ευρώ για πληρωμές στον κ. Δράκο δημοτικό Σύμβουλο και υποψήφιο της "Νέας Πνοής" ο οπόίος παρανόμως έχει οριστεί σαν απασχολούμενος με αμοιβή στην Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης και Αποχέτευσης.

Η απόφαση για απασχόληση του κ. Δράκου σε πλήρη απασχόληση πάρθηκε από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ απι προεδρίας Λεοντή στις 25.1.12. Η απόφαση δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια με ΑΔΑ: Β4ΩΕΟΛΤ7-ΧΥΥ και ο μισθός του κ. Δράκου είχε οριστεί στα 1.250 Ευρώ μηνιαίως μικτά.

Παράνομη η απασχόληση με αμοιβή στην ΔΕΥΑ
Σύμφωνα με το νόμο χρειάζεται απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που εκδίδεται μετά από εισήγηση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.  με την οποία μπορεί να ορίζεται ότι ένα από τα μέλη του θα έχει πλήρη απασχόληση με αμοιβή στην Επιχείρηση και να καθορίζονται οι αρμοδιότητές του και το ύψος της αμοιβής του (αρ. 3 παρ. 7 του Ν. 1069/80). Η   Απόφαση της Γενικής Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης πού να ορίζει τον κ. Δράκο σαν μέλος της ΔΕΥΑ σε πλήρη απασχόληση δεν έχει δημοσειυτεί ακόμη στο Διαύγεια. Επόμενως η τοποθέτηση του είναι παράνομη.



Τα τιμολόγια πού εξέδωσε ο κ. Ψαρρός τον Απρίλη του 2014 για τον κ. Δράκο.




 

 

Τι γίνεται αλλού;

Ο Γενικος Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακέδονίας -Θράκης ορισε Αντιπροέδρο του του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ως μέλους με πλήρη απασχόληση στην Επιχείρηση. Αν και ο δήμος Αλεξανδρούπολης με πληθυσμό 72.959 κατοίκους είναι 5πλάσιος σε μέγεθος από τον δικό μας καθόρισε την αποζημίωση σε 450 Ευρώ μηνιαίως. Μπορείτε να διαβάσετε την απόφαση εδώ

Φωτιές άναψε στο Δημοτικό Συμβούλιο έγγραφο στο «Διαύγεια» με τη απόφαση του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης ο οποίος αποφάσισε για τον ορισμό μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Φαιστού ως μέλους με πλήρη απασχόληση και καθορισμό της αποζημίωσής του», μετά από πρόταση της ΔΕΥΑ Φαιστού. Η απόφαση αυτή «άναψε» φωτιές αφού στο Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρθηκε ότι είναι απαράδεκτο ένας αντιδήμαρχος – άμισθος βέβαια- να πληρώνεται ως εξωτερικός συνεργάτης της ΔΕΥΑ Φαιστού. Ο δήμος Φαιστού έχει πληθυσμό 24.360 κατοίκους και η αντιμισθία καθορίστηκε σε 855  € μικτά ανά μήνα.

Διαβάστε επίσης




Πληρωμή αντιπροέδρου ΔΣ ΔΕΥΑ Τετάρτη, Φεβρουαρίου 19, 2014 









0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.