powered by Surfing Waves

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ο Στεργίου μίλησε στο Μουρτιά για την απασχόληση που δεν έφερε και τα έργα υποδομής που δεν δημιούργησε σαν αντιδήμαρχος


Ανακοίνωση του συνδυασμού "Νέα Πνοή"  γαι την συγκέντρωση στο Μουρτιά. Στις προηγούμενες εκλογές του 2010 ο συνδυασμός "Νέα Πνοή" είχε συγκεντρώσει 165 ψήφους (από  214 συνολικά ψήφους) στο Μουρτιά. Σαν γενέτειρα του κ. Ψαρρού, ο συνδυασμός είχε συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό του  (77%) σε όλο το δήμο. Ο Μουρτιάς  με  214 περιπου ψήφους αντιπροσωπεύει το 2,1% του συνόλου των ψήφων του δήμου.


Το κείμενο της ανακοίνωσης και οι φωτογραφίες που έστειλε ο συνδυασμός στα ΜΜΕ


Ο υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» Γιάννης Στεργίου μίλησε σε πολυπληθή συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαΐου 2014.
Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του συνδυασμού για την νέα δημοτική περίοδο,εστίασε το ενδιαφέρον του στην απασχόληση και στην στήριξη επενδυτικών πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην δημιουργία θέσεων εργασίας.

Στην δυναμική διεκδίκηση βασικών έργων υποδομής που στερείται η περιοχή.

Στις προϋποθέσεις που θα οδηγήσουν το Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας σε μια ισόρροπη ανάπτυξη.
Στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας καθώς και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.