Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

Η νέα διοίκηση του Εναέριου

«ΕΝA ΕΡΙΟΣ»
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΗΛΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
e- mail: pilienaerios@gmail.com
Τηλ. Επικοιν. :6973875431
Πήλι 18/9/17
Δελτίο Τύπου

Μετά τις εκλογές του Συλλόγου μας στις 16/9, εκλέχθηκαν τα παρακάτω μέλη:

Για τη πενταμελή Διοίκηση
1)Μπατσακούτσας Γ. Χρήστος
2)Τερτίπης Β. Μιχάλης
3)Σελεβάκος Ν. Γιάννης
4)Σακλάρας Α. Μάριος
5)Τσιμιλιώτης Γ. Νίκος

Αναπληρωματικά μέλη
1)Σαρμάς Ευάγγελος
2)Μαρίνου Άννα

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή
1)Γεωργακάκης Γιώργος
2)Μπατσακούτσας Λευτέρης

Κατόπιν συνεδρίασης της Διοίκησης , ανέλαβαν μετά από ψηφοφορία τις παρακάτω ευθύνες οι εξής:
Πρόεδρος: Τερτίπης Μιχάλης,
Αντιπρόεδρος: Σακλάρας Μάριος
Γραμματέας: Τσιμιλιώτης Νίκος
Αναπλ. Γραμματέας: Σελεβάκος Γιάννης
Ταμίας: Μπατσακούτσας Χρήστος
Επίσης σε αυτή την πρώτη συνεδρίαση έγινε μια αναγνωριστική κουβέντα των νέων μελών της Διοίκησης και αποφασίστηκε καταρχήν η εύρεση νέου χώρου συνεδριάσεων και εγκατάστασης της βιβλιοθήκης καθώς και των λοιπών υλικών του Συλλόγου, όπως επίσης τις προτεραιότητες που θα ακολουθήσουν τη δράση του Συλλόγου σε αυτή τη διετή θητεία της Διοικήσεως.
Τέλος, καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου καθώς και τους κατοίκους του Πηλίου να είναι δίπλα στην νέα προσπάθεια δράσης του και να συμβάλουν τόσο με την πρακτική εθελοντική δουλειά όσο και με την καλοπροαίρετη κριτική τους. Για την Τοπική αλλά και την Κεντρική Διοίκηση καθώς και τους λοιπούς όμορους συλλόγους και οργανισμούς ελπίζουμε σε μια ειλικρινή συνεργασία για την επίλυση των τοπικών καθημερινών ή και χρόνιων προβλημάτων αλλά και στην από κοινού προσπάθεια ανάδειξης της Ελληνικής πολιτιστικής παράδοσης και τη δημιουργία νέων ηθών και ποιοτικής κουλτούρας του τόπου που με τόση θέρμη στηρίζουμε και αγαπάμε.

Η νέα Διοίκηση του Συλλόγου.

1 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.