Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017

Δυο ιδιώτες κάνουν δωρεές και αναλαμβάνουν εθελοντικά κοινωνικό έργο στο Δήμο μας

Η οικονομική επιτροπή αποδέχθηκε την δωρεά του συμπολίτη μας κ. Δ******* που αφορά μια μεγάληεπαγγελματική μπασκέτα για να την χρησιμοποιήσει ο Δήμος όπως επιθυμεί και την δωρεά του συμπολίτη μας κ. Σ******** για την επισκευή και συντήρηση της στάσης λεωφορείων ΚΤΕΛ στις Κεχριές της Τοπικής Κοινότητας Κεχριών σύμφωνα με την από 23/8/2017 εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

3 Σχόλια:

ΟνΟΟΜΑΖΟΜΕ ΑΘΑΝΑΣΙΠΣ ΣΤΑΜΟΠΥΛΟΣ ΡΚ ΒΕΛΓΙΟΥ ΔΟΡΙΖΩ ΟΚ ΔΥΟ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΣ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΔΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 43 ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΦΥΓΗ ΘΑ ΡΗΜΑΞΗ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ

Ευτηχως που ο δημος μας ςχη επιχυμενους τιμιους και εργατικους επιχειρηματιες στο βελγιο και θα βοηθησουν τον δημο μας .Τωρα μονο περιμενουμε η ευγενη χωρηγεια να γινη πραξη.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.