powered by Surfing Waves

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Ανάθεση υπηρεσίας για την αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών στο δήμο μας



Από τα πρακτικά της 23ης (31-8-2017) τακτικής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδος ΑΕ των ΟΤΑ, «ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ».

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 267/2017ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης για ανάθεση υποστηρικτικών υπηρεσιών ανακύκλωσης στους Δήμους Β. Εύβοιας

Ο Πρόεδρος, εισηγούμενος το πρώτο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, είπε τα εξής:

Σε συνέχεια της απόφασης 229/2017 του ΔΣ του Φορέα, προκειμένου να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες παροχής υπηρεσίας της αποκομιδής των ανακυκλώσιμων υλικών στους Δήμους Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας, είχε εγκριθεί η ανάθεση της εν λόγω υπηρεσίας στην εταιρεία «ΑΓΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΚΡΙΒΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ και ΣΙΑ Ο.Ε.», ποσού 19.977,00 άνευ ΦΠΑ, για χρονικό διάστημα που αντιστοιχεί σε 1 μήνα και 5 ημέρες για 9 συνολικά εργαζομένους.

Ταυτόχρονα, είχαν εγκριθεί και Τεύχη Δημοπράτησης για την διενέργεια εθνικού διαγωνισμού για την κάλυψη της εν λόγω δράσης ανακύκλωσης στους Δήμους της Βόρειας Εύβοιας.

Η ανάθεση της παροχής της συγκεκριμένης υπηρεσίας λήγει τις αμέσως επόμενες ημέρες και επειδή η διαγωνιστική διαδικασία του εθνικού διαγωνισμού δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, και προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα συσσώρευσης απορριμμάτων, για λόγους δημόσιας υγείας, εισηγούμαστε όπως το Διοικητικό Συμβούλιο εγκρίνει την ανάθεση με τους ίδιους όρους της τρέχουσας σύμβασης, την παροχή υπηρεσίας για την υποστήριξη της αποκομιδής των ανακυκλώσιμων υλικών για συνολικά 9 εργαζόμενους στην εταιρία «ΑΓΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΚΡΙΒΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ και ΣΙΑ Ο.Ε.» για χρονικό διάστημα έως την υπογραφή της σύμβασης του διαγωνισμού ή έως του ποσού των 19.977,00 € πλέον ΦΠΑ.

Το τελικό ποσό που προκύψει από την ανάθεση θα μειώσει ανάλογα τον προϋπολογισμό του έργου που τελικά θα ανατεθεί μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.Η δαπάνη θα βαρύνει τον κωδικό 61.00.97  «Αμοιβές και έξοδα υπηρεσιών υποστήριξης δράσεων ΦοΔΣΑ σε Δήμους Μέλη» του Φορέα.

Εξουσιοδοτείται ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα για την υπογραφή της σχετικήςσύμβασης. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ, λαμβάνοντας υπόψη την παραπάνω εισήγηση του προέδρου και κατόπιν της διαλογικής συζήτησης που ακολούθησε

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

την ανάθεση της παροχής υπηρεσίας υποστήριξης της αποκομιδής των ανακυκλώσιμων υλικών με συνολικά 9 εργαζόμενους στην εταιρία «ΑΓΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΚΡΙΒΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ και ΣΙΑ Ο.Ε.» για χρονικό διάστημα έως την υπογραφή της σύμβασης του διαγωνισμού ή έως του ποσού των 19.977,00 € πλέον ΦΠΑ.  με τους ίδιους όρους της τρέχουσας σύμβασης.

Το τελικό ποσό που προκύψει από την ανάθεση θα μειώσει ανάλογα τον προϋπολογισμό του έργουπου τελικά θα ανατεθεί μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.Η δαπάνη θα βαρύνει τον κωδικό 61.00.97

«Αμοιβές και έξοδα υπηρεσιών υποστήριξης δράσεων ΦοΔΣΑ σε Δήμους Μέλη» του Φορέα.Εξουσιοδοτείται ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Η παραπάνω απόφαση πήρε α/α 267/2017 και υπογράφεται το πρακτικό όπως παρακάτω:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΔΣ του ΦοΔΣΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΕ

Σταυρογιάννης Νικόλαος
Δήμαρχος Λαμιέων

ΤΑ ΜΕΛΗ

Καθαροσπόρης Βασίλειος Αλημπατέ Αμφιτρίτη
Καπεντζώνης Γεώργιος Παναγιωτόπουλος Αθανάσιος
Νικολάου Σπυρίδων Σουλιώτης Νικόλαος



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.