Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

Στεργίου: "Προαποφασισμένη ενέργεια του κ. Δημάρχου η μη προσέλευση του πρακτικογράφου"Για άλλη μια φορά δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου μας.

Σύμφωνα με την αριθ. πρωτ. 8744/18-09-2017 πρόσκληση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου προσήλθαμε στις 28/09/2017 και ώρα 19:00 στο χώρο συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, ο δε αριθμός των παρόντων μελών ήταν μεγαλύτερος από τον προβλεπόμενο για την ύπαρξη απαρτίας αλλά η συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη προσέλευσης ειδικού γραμματέα για την τήρηση των πρακτικών της συνεδρίασης. Κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη για πρώτη φορά, συνεπώς δεν πρόκειται για λάθος η αμέλεια αλλά για μια ενέργεια προαποφασισμένη του κ. Δημάρχου αφού ως προϊστάμενος υπηρεσιών και προσωπικού δεν φρόντισε να δώσει λύση στο εν λόγω θέμα παρά την επιστολή που του είχε αποστείλει σύμφωνα με τα λεγόμενα του ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της απαξίωσης, της υποβάθμισης και του ευτελισμού του κορυφαίου οργάνου διοίκησης του Δήμου καθώς και του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο δε κ. Καλυβιώτης αντί να ζητήσει συγνώμη από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, τους προέδρους και τα μέλη των Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και από τους παριστάμενους δημότες, άρχισε σύμφωνα με τη γνωστή του πλέον πρακτική να επιρρίπτει ευθύνες στους πάντες πλην του εαυτού του αγνοώντας πως ο ίδιος είναι προϊστάμενος των υπηρεσιών και του προσωπικού του δήμου, αγνοώντας πως αυτός είναι δήμαρχος. Προφανώς τα τρία και πλέον χρόνια δεν είναι αρκετά για να καταλάβει ο κ. Καλυβιώτης τις ευθύνες που έχει ως δήμαρχος.

Τον καλούμε άμεσα να αναλάβει τις ευθύνες του και να δώσει λύση ώστε να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του κορυφαίου οργάνου διοίκησης του Δήμου.

Τον καλούμε να αφήσει στην άκρη τις παρωχημένες πρακτικές και μεθοδολογίες μετακύλισης των δικών του ευθυνών σε όλους τους άλλους.

Τον καλούμε να ασχοληθεί με τα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος και οι πολίτες , προβλήματα που έχει οξύνει περαιτέρω η παθητική στάση και η απραξία του.

Δηλώνουμε απερίφραστα στους δημότες μας πως θα συνεχίσουμε την μεγάλη προσπάθεια μας ώστε ο Δήμος μας να σταθεί όρθιος, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας ώστε να μπει φρένο στον κατήφορο του δήμου, θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την ευημερία των πολιτών και την ανάπτυξη του τόπου, κόντρα στις διχαστικές πρακτικές και τακτικές που εφαρμόζουν κάποιοι, ευτυχώς λίγοι.

29 Σεπτεμβρίου 2017
Για την Δημοτική Παράταξη

της Μείζονος Αντιπολίτευσης

του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

«ΝΕΑ ΠΝΟΗ»

Γιάννης Στεργίου

Γιάννης Καντζούρας

Σοφία Κωνσταντάκη – Φλώκου

Κική Στέφου

Ελπίδα Ψαρρού

Γιάννης Κανελλόπουλος

Γιάννης Μουργιάς

15 Σχόλια:

Στεργίου: "θα συνεχίσουμε την μεγάλη προσπάθεια μας ώστε ο Δήμος μας να σταθεί όρθιος, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας ώστε να μπει φρένο στον κατήφορο του δήμου, θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την ευημερία των πολιτών και την ανάπτυξη του τόπου, κόντρα στις διχαστικές πρακτικές και τακτικές που εφαρμόζουν κάποιοι"

Με ποιο τρόπο Στεργίου κρατάς το Δήμο όρθιο την στείρα άρνηση, με το να μην ψηφίζεις Τεχνικό πρόγραμμα και προϋπολογισμούς ή τις "Πύρρειες" ανακοινώσεις σαν και αυτή;


Μπορείς να μας πεις τι εποικοδομητικό έκανες κάνεις σαν αντιπολίτευση η δεν είναι αυτός ο θεσμικός σου ρόλος;


ΣΤΕΡΓΙΟΥ,μαλλον νομιζεις οτι απευθυνεσαι σε βλακες,με την ανακοινωση αυτη.ΠΕΣ ΜΑΣ,που.ποτε.και σε τι,εβαλες πλατη,εσυ και τα κοθωνια που σερνεις πισω σου;πλακα μας κανεις;ο δημαρχος ειναι πονοψυχος,η,,σας ενωνει ομερτα,,γιατι αλλιως θα σας ειχε ξεσκισει με τις κομπινες που σας βαραινουν.ΕΜΕΙΣ γιαννακο,δεν θα ψηφηζουμε μεχρι να καταφερεις εσυ να γινεις δημαρχος,την ωρα που εισαι συνενοχος στη μπουρδελοποιηση του ΔΗΜΟΥ.

ΠΛΗΡΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΜΕΝΕΙ

ΦΥΓΕ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΑ ΡΗΜΑΞΕΣ ΟΛΑ

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ

ΒΡΕ ΝΕΡΩΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ
ΠΟΤΕ ΕΒΑΛΕΣ ΠΛΑΤΗ?
ΕΣΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΙΒΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
ΑΜΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ
ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ
ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΜΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ

29 Σεπτεμβρίου 2017 - 11:26 μ.μ.
Ποσους απο μας τους επαγγελματιες αφησες απληρωτους και ζητας να πληρωθει ο γραμματεας που στο φιναλε παιρνει και ενα μισθο
ασ επαιρνε μια μερα ρεπο
αλλα κατευθυνεται και αυτο το ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ απο σενα του ΚΟΜΜΑΤΟΣ
ΠΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑΝΑΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ (ΟΔΥΣΕΑΣ)

ΟΔΥΣΣΕΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΤΟΝ ΕΚΑΨΕΣ ΤΟ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Οι επαγγελματίες που μείνανε απλήρωτοι θα πάρουν τα διπλάσια δικαστικά γιατί όλα είναι συμφωνημένα και ποιος επαγγελαμτίας λήσταρχος έδινε κατά παράβαση της νομοθεσίας αγαθά στο δήμο χωρίς συμφωνητικά χωρίς αποφάσεις χωρίς εγκρίσεις αλλά με πλιάτσικο . Ο εισαγγελέας είναι υποχρεωμένος να σταματήσει την διαπλοκή και να κάνει καταλογισμό όλων των ποσών στο διατάκτη τ΄ ακούς Στεργίου εσύ πρέπει να τα καταγγείλεις όλα αυτά και τα ποσά που ζητά ο κάθε επαγγελματίας διαπλεκόμενος να τα πληρώσει ο δήμαρχος και ο κάθε αντιδήμαρχος που έδωσε εντολές νομίζοντας ότι ο Δήμος είναι τσιφλίκι τους .

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΥΣΕΑΣ (ΣΤΕΡΓΙΟΥ)

Ο επόμενος Δήμαρχος έχει πάρει δαχτυλίδι θα στηριχθεί δυναμικά απο ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται για την περιοχή, γνωρίζει πολύ καλά πως θα λειτουργήσει το Δήμο και πως θα ενώσει και πάλι τον κόσμο. Δεν τον ενδιαφέρει να γίνει άρχοντας ούτε να θεωρεί εαυτόν ανώτερο κανενός. θα σέβεται τους συνεργάτες του και τον κόσμο και θα υλοποιήσει το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει. Κάντε λίγο υπομονή και θα μάθετε ποιός είναι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εκτός των άλλων θα στηρίξει όλες τις υγιείς επενδύσεις στην περιοχή.

30 Σεπτεμβρίου 2017 - 5:39 μ.μ.

ΚΟΠΡΙΤΗ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ
ΕΓΩ
ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΩ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ

Πως να πληρωθεις;και απο που; απο ποιον;οταν προυπολογισμο,τεχνικο προγραμμα,και πληρωμες ειναι στον αερα απο τους στεργακηδες;και εσεις, που σας χρωσταει ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ,και δεν μπουκαρετε μεσα στην αιθουσα οταν συνεδριαζουν,να τους ξεβρακωσετε;

30 σεπτ.5,39,,Μηπως ξερεις τιποτα για τα παλια??μηπως εχεις ακουσει για βενζινες σε ιδιωτικα αυτοκινητα δημοτικων συμβουλων>.μηπως εχεις ακουσει για πετρελαια θερμανσης σε σπιτια πρωην αντιδημαρχων?μηπως για λαστιχα αυτοκινητων που μπηκαν σε κουρσες αιρετων κοπριτων?μηπως ακουσες για τιμολογια που αναφερωνταν σε 600 φτυαρια?μηπως για κουτες γλυκα που κατεληξαν σε σπιτια,,και οχι σε μπουφεδες εκδηλωσεων??μηπως εχεις ακουσει για εργαλεια ,υλικα,,μοτερ,γραφικο υλικο που γεμιζαν αποθηκες υπαλληλων??Ε,,,,ΚΥΤΑ,,Η,,ΡΩΤΤΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ,..ΑΛΛΑ,ο κυρ-δημαρχος ,,τα καταπινει ολα,....αμ''θα σας παρει και θα σας σηκωσει ολους σε λιγο καιρο.....

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.