powered by Surfing Waves

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

10 θέσεις μεσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ προσπαθεί να καλύψει η ΔΕΥΑ

Το ΔΣ της ΔΕΥΑ αποφάσισε να διερευνήσει εάν µπορεί να υποβάλει αίτηση στον ΟΑΕ∆ για την ένταξη στο Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων, φορέων και οργανισµών του δηµοσίου τοµέα και επιχειρήσεων ∆ήµων και Περιφερειών, ηλικίας 55-67 ετών για την απασχόληση 10.000 µακροχρόνια ανέργων σε επιχειρήσεις, φορείς και οργανισµούς του ∆ηµοσίου, καθώς και επιχειρήσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την κάλυψη 10 θέσεων µε τις εξής ειδικότητες.
2 οδηγοί, 1 Συντηρητής Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων, 1 Ηλεκτροτεχνίτης και 6 Βοηθοί –Εργάτες γενικών καθηκόντων.
Για τους συγκεκριµένους εργαζόµενους υπάρχει πρόβλεψη για το τρέχον έτος 2017που θα καλυφθεί από τους Κ.Α. 60.00 ΑΜΟΙΒΕΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, 60.01
ΑΜΟΙΒΕΣ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, 60.03 ΕΡΓ/ΚΕΣ ΕΙΣΦ&ΕΠΙΒ.ΕΜΜ.ΠΡΟΣΩΠ,60.04 ΕΡΓ/ΚΕΣ ΕΙΣΦ&ΕΠΙΒ.ΗΜΕΡ.ΠΡΟΣΩΠ, του προϋπολογισµού της ∆.Ε.Υ.Α.
Μαντουδίου Λίµνης Αγίας Άννας. Για τα επόµενα έτη θα υπάρχει αντίστοιχη πρόβλεψη
στους ανάλογους Κ.Α..

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.