Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

Αρχή του ενός: Ο πρακτικογράφος αποφασίζει πότε θα γίνει δημοτικό συμβούλιο στο δήμο μας

Ανεβλήθη η συνεδρίαση λόγω έλλειψη γραμματέα - Τι απαντά ο Δήμαρχος

Ανεβλήθη η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας λόγω έλλειψης γραμματέα αφού ο Δήμαρχος Χρήστος Καλυβιώτης δεν έχει
ορίσει καινούργιο μετά την παραίτηση του προηγούμενου. Έτσι οι 18 παρόντες στη συνεδρίαση έφυγαν απογοητευμένοι για τον κατήφορο που έχει πάρει όπως έλεγαν ο Δήμος. Ο Δήμαρχος σε απάντηση του αναφέρει ότι έχει οριστεί γραμματέας πρακτικογράφος με την αριθμό 40/2015 απόφαση Δημάρχου και ισχύει. Αυτό το γνωρίζουν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και τους έγινε και υπενθύμιση με την αρ. πρωτ. 8737/18.09.2017 επιστολή, που αναγνώστηκε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Χατζή.

4 Σχόλια:

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΤΡΙΚΑΝΑ

Άρχισε να στέλνει ανακοινώσεις στο eviatop και ο Καλυβιώτης. Όλο το καλό ΠΑΣΟΚ μαζί

Αναπληρωματικούς δεν έχει αυτό ο πάγκος;

Εκεί φτάσαμε σαν κράτος. Ο κάθε υπάλληλος να κάνει ότι του καπνίσει, χωρίς επιπτώσεις, χωρίς αξιολόγηση. Μπράβο μας και μπρβο τους.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.