powered by Surfing Waves

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Κάτοικος Αλονήσσου: Γιατί δεν μαζεύονται τα σκουπίδια στην άκρη του δρόμου από Χαλκίδα Μαντούδι

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΟΡΥΦΗ ΕΩΣ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΛΙΜΑΝΙ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΗΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΚΑΙ Η Β.ΕΥΒΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΟΜΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΩΣ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΥΠΑΝΣΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.
 ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ

 1.ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.

2.ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

3.ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΜΑΞΙΟΥ.

4.ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ.??

ΜΕ ΤΙΜΗ,

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΝΑΓΙΑΣ

ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.