powered by Surfing Waves

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Το "Κάμπινγκ" Σπιάδας σήμερα σε φωτογραφίες

 του Γιάννη Τριανταφύλλου από την ιστοσελίδα του

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται πολύ κουβέντα για το κάμπινγκ στην Σπιαδα, ύστερα από την πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου που " κέρδισε" ο δήμος. Θα ήθελα να δείτε τον εσωτερικό του χώρο. Δυστυχώς δεν είναι και το καλύτερο αυτές οι εικόνες. Σίγουρα το θέμα του κάμπινγκ σηκώνει πολύ κουβέντα και καλό θα είναι να μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα μόνο από τις εικόνες.

Υ. Γ. Γι αυτές τις εικόνες μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν αυτοί που έμεναν μέσα, αλλά δεν φταίνε μόνο αυτοί, ότι έκαναν το έκαναν με την ανοχή και τα στραβά μάτια της εκάστοτε δημοτικής αρχής. Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω πολύ κόσμο από αυτούς που έμεναν μέσα υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι γιαυτό μην βιαστείτε να τους κρίνεται και να δείτε τα πράγματα από όλες τις πλευρές.
Όποιος θέλει μπορώ να τον ενημερώσω και να του δώσω οποιαδήποτε πληροφορία θέλει για αυτό το θέμα.

















0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.