powered by Surfing Waves

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Με τον επαναπατρισμό της Αφροδίτης της Μήλου θα ασχοληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο του Σεπτέμβρη πού θα γίνει την άλλη Πέμπτη








Η  τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Σεπτέμβρη  θα γίνει στην  Λίμνη, την Πέμπτη 28η Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 19.00, για να λάβει αποφάσεισ για τα πιο κάτω θέματα:



1.Έγκριση τεχνικού Προγράμματος Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας για το έτος 2018 (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κ. Δήμαρχος )

2.Εισήγηση Τμήματος Εσόδων ,Περιουσίας και Ταμείου Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας με θέμα «Καταλογισμός καταβληθέντων ποσών προνιακών επιδομάτων» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κ. Δήμαρχος – Πληροφορίες:Aρμόδιος υπάλληλος η Προϊσταμένη Τμήματος Εσόδων, Περιουσίας και Ταμείου)

3.Αποδοχή της Απόφασης Ένταξης της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας με Κωδικό ΟΠΣ 5008052 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κ. Δήμαρχος – Πληροφορίες:Aρμόδιος υπάλληλος η Προϊσταμένη Τμήματος Εσόδων, Περιουσίας και Ταμείου)

4.Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας με Κωδικό ΟΠΣ 5008052 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κ.Δήμαρχος – Πληροφορίες: Aρμόδιος υπάλληλος η Προϊσταμένη Τμήματος Εσόδων, Περιουσίας και Ταμείου)

5.Διαγραφές οφειλών τροφείων δημοτικού παιδικού σταθμού Μαντουδίου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κ.Δήμαρχος – Πληροφορίες: Aρμόδιος υπάλληλος η Προϊσταμένη Τμήματος Εσόδων, Περιουσίας και Ταμείου)

6.Εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος εναλλακτικής διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ) και συνεργασία με την Εταιρεία Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε»(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Κατσούρας Δημήτριος ,Αντιδήμαρχος –Πληροφορίες: Aρμόδιος υπάλληλος ο Προϊστάμενος Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας )

7.Έγκριση βεβαιώσεων καλής εκτέλεσης εργασιών (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: κ.Δήμαρχος –Πληροφορίες αρμόδιος υπάλληλος ο Προϊστάμενος Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας )

8.Κατανομή πίστωσης (Γ΄ Κατανομή έτους 2017) για κάλυψη λειτουργικών δαπανών Σχολείων» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Πρόεδρος Δ.Σ)

9.Συγκρότηση επιτροπών του Δήμου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Πρόεδρος Δ.Σ)

10.Αίτηση κας Σιγκούνα Μαρία του Παναγιώτη περί παραχώρησης κοινοχρήστου χώρου (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Πρόεδρος Δ.Σ)

11.Έγγραφο ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε με θέμα: «Χρηματοδότηση δράσεων διαλογής στην πηγή» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Πρόεδρος Δ.Σ)

12.Έγγραφο Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (αρ. πρωτ. 2162/22-6-2017) με θέμα «Συγκέντρωση υπογραφών για την διεκδίκηση του επαναπατρισμού του αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου» (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Πρόεδρος Δ.Σ)

Ο Πρόεδρος
Δημοτικού Συμβουλίου
Χατζής Ανδρέας



Εκστρατεία επαναπατρισμού της Αφροδίτης της Μήλου, ενός από τα διασημότερα αγάλματα στον κόσμο, που εκτίθεται στο Μουσείο του Λούβρου, αρχίζει από τον Ιούνιο ο δήμος Μήλου, με στόχο τη συγκέντρωση 1.000.000 υπογραφών, οι οποίες είναι βασικό «προαπαιτούμενο» για να συζητηθεί το θέμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.