Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017

Ανάγκη αλλαγής του θεσμικού πλαισίου για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς
Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Τσιρώνη είχαν την Τρίτη ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιάννης Γρηγοριάδης για το ζήτημα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στους Δήμους.

Σκοπός της συνάντησης ήταν, η ανταλλαγή απόψεων για αυτό το σοβαρό και δύσκολο θέμα που απασχολεί έντονα το σύνολο των δήμων της χώρας αλλά και η παρουσίαση προτάσεων εκ μέρους του δήμου Κοζάνης, στο πλαίσιο του διαλόγου για την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου σχετικά με τα προγράμματα διαχείρισης αδέσποτων ζώων.

Ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στην ανάγκη σοβαρών αλλαγών στο θεσμικό πλαίσιο, καθώς το υφιστάμενο , χαρακτηρίζεται από ασάφειες, αδυναμίες και ελλείψεις. Οι αλλαγές θα πρέπει να προκύψουν από έναν ευρύ διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους , προς την κατεύθυνση μιας λύσης που θα συμβάλει στον περιορισμό των αδέσποτων ζώων στις πόλεις και τα χωριά και ταυτόχρονα θα σέβεται τα δικαιώματα των ζώων!

Από την συνάντηση προέκυψε κοινή αντίληψη για το πρόβλημα, για τις αιτίες που το δημιουργούν, αλλά και για πιθανές λύσεις που θα πρέπει να εφαρμοστούν.

24 Σχόλια:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ,ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ "OKTAPOARUS" .

Φωνάξτε τον Καλυβιώτη να το μαζέψει και να το οδηγήσει στις εγκαταστασεις φύλαξης και φροντίδας αδέσποτων που έχει φτιάξει στο δήμο το οποίο είχε εξαγγείλει προεκλογικά.

Όντως 10:51 είναι ανίκανος να κάνει κάτι αν και διαθέτει ένα ανωτάτου επιπέδου ΔΣ,όπου αντιπολίτευση και αποστάτες ενεργούν για το καλό των δημοτών μάχονται για την ευημερία του Δημου και οποιοδήποτε προσωπικό συμφέρον το έχουν εγκαταλείψει.
Εσύ απο ποιους είσαι?

Προς 10.51 π.μ.
Προηγούνται να μαζευτούν άλλα 17 κοπρόσκυλα που κυκλοφορούν αδέσποτα
και δαγκώνουν τους πολίτες, εδώ και πολλά χρόνια.
Όταν αποφασίσει το ΔΣ, τότε ο Δήμος θα μαζέψει όλα τα αδέσποτα ζώα.......
10.51 π.μ. να βοηθήσεις στο μάζεμα, εάν δεν είσαι για μάζεμα.

το πνευματικο επιπεδο των Δημοτικων Συμβουλων φταει που δεν εχει κανει ο καλυβιωτης τα εργοστασια πυρολυσης και ρυτηνης καιτις εγκαταστασεις φροντιδας αδεσποτων.Την επομενη φορα καλυβιωτη που θα (προσπαθεισης)κατεβεις στις εκλογες να μαζεψεις πτυχια πανεπιστημιου ,ξεκινα απο τωρα,δεν πειραζει ασ περιμενουμε λιγο ακομα για τα εργοστασια.Και τα πτυχια να ειναι εφαμιλα με το δικο σου

Όχι και αδέσποτα. Δεσποζομένα και με λουράκι

5:10
Πως μετράς ΗΘΟΣ και ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ?

ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΕΖΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .ΤΗΝ ΜΕΖΟΥΡΑ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ

Αδέσποτο 5.10 μ.μ. μην ανησυχείς, ο δήμαρχος είναι φιλόζωος και θα φροντίσει και σένα, αρκεί να πάρετε αποφάσεις στο ΔΣ γιά όλα όσα αναφέρεις.
Τόσα μαθήματα πήρατε, για ΦΟΔΣΑ, ΚΥΜΑΣΙ, ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ,
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΜΠΙΝΓΚ, ΔΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, ΚΟΙΝΟΦΕΛΗ-ΔΕΠΑΛ (κακουργήματα) ....... και μυαλό δεν βάλατε.

ΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ;;
ΠΑΡΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΙΝΟ ΥΠΟΓΕΙΟ.

Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί τόσο κακόβουλα σχόλια σε μια υπενθύμιση των προεκλογικών εξαγγελίων του Καλυβιώτη. Είπε ή δεν είπε για δημιουργία καταφύγιου αδέσποτων ζώων. Σίγουρα σας ενοχλεί που υποσχέθηκε πάρα πολλά και δυστυχώς δεν έκανε τίποτα και για αυτό δεν φταίει το δημοτικό συμβούλιο αλλά ο ίδιος. Αυτή είναι η πραγματικότητα όσο και να ενοχλεί κάποιους.

Σε πιο σκοτεινό απ' ότι βρίσκεται ο δήμαρχος σου ο Καλυβιώτης δεν νομίζω.

ΠΡΟΣ 7.38

Τοσο ''σκοτεινο'' υπογειο οσο και το δικο σου ''σκοτινο'' υπογειο ρε ξερολα;
Θες να κανεις και τον εξυπνο βλακα ε βλακα.

Όχι φίλε δεν είπε. Οι εξαγγελίες του συνδυασμού είναι αναρτημένες ακόμη στο διαδίκτυο και θα δεις ποια ήταν η πρόταση του
"Στο θέμα του καταφυγίου των αδέσποτων ζώων στο Δήμο μας επιβάλλεται να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την παραχώρηση περιφραγμένου χώρου με φως, νερό, αποχετευτικό σύστημα και εξεταστήριο για χρήση ιατρείου και νοσηλευτηρίου." στο Σωματείο ΗΡΑ

Διάβασε εδώ
https://goo.gl/xCWnvo

Αν δεν κάνω λάθος οι αποστάτες είναι ακόμη μέλη του συνδυασμού Καλυβιώτη, δεν έχει ανεξαρτητοποιηθεί κανένας δεν έχω ακούσει να βάλουν σαν θέμα αδέσποτων

στις 6-5-2015 το Δημοτικό Συμβούλιο όρισε σαν εκπρόσωπο του Δήμου για την συγκρότηση της 5αμελους επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς τον δημοτικό σύμβουλο κ. Αλατζά Ευάγγελο με αναπληρωτή του τον κ. Τάρλα Κυριάκο. και τον τον κ. Κουκουρίκο Ηλία του Βασιλείου, ελλείψει ατόμου με ειδικότητα εκπαιδευτή σκύλων. ΑΔΑ: ΩΕΛΑΩΛ5-Ρ0Ξ και ΑΔΑ: Ω0Γ3ΩΛ5-339 - ι κάνει αυτή η επιτροπή; Τι κάνει ο λ. Αλτζάς και ο κ. Κουκουρίκος


Στις 18-2-2014 (επί δημαρχείας Ψαρρού-Στεργίου) το Δημοτικό Συμβούλιο συγκρότησε επιτροπή, με σκοπό την διερεύνηση της περιοχής και την εξεύρεση χώρων που θα καλύπτουν τις προδιαγραφές για την δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων, που απαρτίζεται από τους :
1. Ευθυμιοπούλου Λίλα ,πρόεδρο του Φιλοζωικού Σωματείου «ΗΡΑ»
2. Barrett Anthony ,Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας
3. Κουτσουρά Σταύρο ,Δημοτικό Σύμβουλο μειοψηφίας
β) Οι προτάσεις θα υποβληθούν στο δημοτικό συμβούλιο για συζήτηση και λήψη απόφασης
ΑΔΑ: ΒΙΕΡΩΛ5-Υ7Υ

Ποιες είναι οι προτάσεις αυτής της επιτροπής; Γιατί δεν ήρθν στο δημοτικό Συμβούλιο;

Τα δυο τελευταία Τεχνικά Προγράμματα (2016 και 2017) σχεδιάστηκαν από τους αποστάτες και την παράταξη Στεργίου. γιατί δεν περιέχουν την δημιουργία καταφυγίου

Καλό είναι να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας


Αυτή η συνεχής προσπάθεια που γίνεται να φορτώνουν κάποιοι τις ευθύνες του Καλυβιώτη για πράγματα που υποσχέθηκε και δεν έκανε σε άλλους είναι τρομερό. Ας καταλάβουν επιτέλους ότι αυτό που κάνουν είναι πολύ βρόμικο και ο κόσμος δεν πείθεται από την ασυστολη παραπληροφοριση που μονίμως επιχειρούν. Θα ήταν πιο σωστό εκ μέρους τους να θυμίζουν στον Καλυβιώτη πώς αυτός είναι δήμαρχος.

1:41
Αγνοείς ότι αποστάτες και παρατάξη Στεργίου κάνουν ότι μπορούν να μπλοκάρουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ προσπαθεί να γινει?
Αφού απέτυχαν να αρπάξουν το δήμο προσπαθούν να μην γινει κάτι.
Στα ουζερί και παραλιακά καφενεία,αν πας ,θα ακούσεις όλα τα αργόσχολο λαμόγια να αγορεύουν,μόνιμοι θαμώνες των αναπαυτικων καθισμάτων ύστερα απο μια εξοντωτική εργασία.

οι προεδροι των χωριων φταινε που δεν εχουν γινει οι εγκαταστασεις για τα αδεσποτα ,τα εργοστασια.κ.λ.π τι δουλεια εχει ο Δημαρχος με αυτα;

Ναι συμφωνώ πως φταίνε οι πρόεδροι των χωριών, η αντιπολιτευση, οι πολίτες και γενικώς οι πάντες πλην του Καλυβιώτη για αυτή την κατάντια. Δεν νομίζετε κάποιοι ότι το έχετε καταντήσει αηδία. Σοβαρευτητε επιτέλους.

ΦΙΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Κ.Λ.Π ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΡΙΜΑΞΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ(ΚΑΝΤΖΟΥΡΑΣ-ΓΙΝΝΙΟΣ-ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ-ΑΛΑΤΖΑΣ Κ.Λ.Π)ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ .

Οι προεκλογικές εξαγγελίες υλοποιούνται με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του συνδιασμού της πλειοψηφίας και ο Δήμαρχος είναι υποχρεωμένος να τις εκτελέσει, διαφορετικά διαπράττει παράβαση καθήκοντος.
Ερωτήσεις προς τους κακοήθεις, ψεύτες, συκοφάντες, λασπολόγους.
- Ποιά είναι τα μέλη του συνδιασμού που αποφασίζουν στο ΔΣ;;;
(Απάντηση: Οι 7 καντζούριδες και οι 8 αποστάτες.)
- Ποιός αποφασίζει στο ΔΣ για τα έργα που θα γίνουν στο Δήμο;;;
(Απάντηση: Οι 7 καντζούριδες και οι 8 απαστάτες.)
- Ποιός εμποδίζει το Δήμαρχο να υλοποιήσει τις προεκλογικές του εξαγγελίες.
(Απάντηση: Οι 7 καντζούριδες και οι 8 αποστάτες.)
- Ποιός θέλει να φύγει ο Δήμαρχος για το προσωπικό τους συμφέρον;;
(Απάντηση: Οι 7 καντζούριδες και οι 8 αποστάτες.)
- Ποιός θέλει να αναλάβει την εξουσία στο δήμο με ανταρσία;;
(Απάντηση: Οι 7 καντζούριδες και οι 8 αποστάτες.)
- Ποιός προστετεύει τους πολίτες και το δήμο;;
(Απάντηση: Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του.)
- Ποιός έχει υποχρέωση να καθαρίσει την πολιτική αλητεία του τόπου μας.
(Απάντηση: Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του τα επόμενα 2+4=6 χρόνια.)
Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ.
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΧΡΙΣΤΑΚΟ όσα και να γράφεις ο κόσμος έχει βγάλει τα συμπεράσματά του από την αρχή σχεδόν της θητείας σου. Είσαι μια χαμένη πενταετία για τον τόπο και το μόνο που θα αφήσεις πίσω θα είναι μίσος, κακία και καταστροφή. Το έργο σου αυτό είναι οπότε μην κουράζεσαι να γράφεις συνεχώς σχόλια το κάνεις χειρότερα.

Αλητάκο 7:21
Δυστυχώς για σένα η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική δεν θέλεις να το καταλάβεις αλλά ο κόσμος ξέρει.

Αλήτης είσαι και φαίνεσαι βρομιάρη υποτελή ανθρωπάκι. Το μυαλό σου είναι τόσο που δεν σου επιτρέπει ούτε να δεις άλλα ούτε και να παραδεχτείς την πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ είτε σου αρέσει είτε όχι και αυτό το λέει και το βλέπει όλος ο κόσμος εκτός βέβαια από σένα γιατί προφανώς είσαι συνεργός της καταστροφής.

Αλητάκο 12.12 μ.μ.
Έχεις τυφλωθεί από το πάθος σου για εξουσία και δεν βλέπεις
μπροστά σου τι γίνεται.
Όλος ο κόσμος το βλέπει τι κάνετε εσείς σε βάρος των ΠΟΛΙΤΩΝ
και του ΔΗΜΟΥ.
ΕΧΕΤΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ.
ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ, ΑΛΗΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.