powered by Surfing Waves

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Έχασαν την δίκη οι πρώην κατασκηνωτές του Κάμπινγκ Σπιάδας. Ξεκινά η δημιουργία οργανωμένου Καμπινγκ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ενημερώνουμε τους πολίτες του Δήμου μας σχετικά με το πρώην κάμπινγκ του Δήμου στη θέση «Σπιάδα» Λίμνης:

Α. Δεκαπέντε (15) πρώην κατασκηνωτές κατέθεσαν την από 24/04/2017 Αίτηση ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας, με την οποία ζητούσαν:

1. Να διαταχθεί ο Δήμος να αφαιρέσει προσωρινά την τεθείσα υπ’ αυτού κλειδαριά στην κεντρική πόρτα του χώρου, άλλως να επιτραπεί τούτο στους ίδιους.
2. Να διαταχθεί ο Δήμος να προβεί σε επαναλειτουργία της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και ύδατος στο χώρο και
3. Να απαγορευθεί προσωρινά στο Δήμο να προβαίνει σε πράξεις και σε παραλείψεις αντίθετες προς τα αιτήματά τους.

Β. Η υπόθεση συζητήθηκε στις 07/06/2017 στο ακροατήριο του Πρωτοδικείου Χαλκίδας.


Γ. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Χαλκίδας εξέδωσε την με αριθμ. 522/03-08-2017 απόφασή του, η οποία απέρριψε την ανωτέρω αίτηση για ρύθμιση κατάστασης στο χώρο του πρώην κάμπινγκ.

Ο Δήμος ενημερώνει και πάλι τους πρώην κατασκηνωτές να απομακρύνουν άμεσα από το χώρο όλα τα ιδιωτικά τους αντικείμενα και εξοπλισμό.
Ο χώρος θα αξιοποιηθεί ως κάμπινγκ ενός (1) αστέρος και έχουν ήδη δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την έκδοση οικοδομικής άδειας και άδειας λειτουργίας. 

Λίμνη, 01/09/2017


Ο Δήμαρχος
Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας
Χρήστος Καλυβιώτης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.