powered by Surfing Waves

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Έγκρίθηκε η μελέτη κατασκευής αντιπλημμυρικών έργων και φραγμάτων στα καμμένα


Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ενέκρινε την μελέτη “Κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων – Φραγμάτων Βάρους Δημοσίου Δάσους Λίμνης περιοχής αρμοδιότητας Δασαρχείου Λίμνης» προϋπολογισμού 113.108,32 € με Φ.Π.Α.

Η απόφαση

1. Εγκρίνουμε τη Μελέτη “Κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων – φραγμάτων βάρους δημοσίου δάσους Λίμνης, περιοχής αρμοδιότητας Δασαρχείου Λίμνης” όπως συντάχθηκε από το Δασολόγο Ζίγκηρη Σπύρο υπάλληλο του Δασαρχείου Λίμνης, ελέγχθηκε και θεωρείται από την Υπηρεσία μας σύμφωνα με το επισυναπτόμενο φύλλο θεώρησης.  Ο προϋπολογισμός δαπάνης του εν λόγω έργου είναι 113.108,32 € με Φ.Π.Α.

2. Η εκτέλεση των έργων- εργασιών της μελέτης θα γίνει με εργολαβία από το Δασαρχείο Λίμνης, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις της Νομοθεσίας (Ν. 4412/2016) και η δαπάνη θα βαρύνει πιστώσεις ενάριθμων έργων που δικαιολογούν ανάλογες δραστηριότητες.




Πως γίνεται η αποκατάσταση των καμένων περιοχών  ΕΘΙΑΓΕ






0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.