Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Ζωντανεύει το δίκτυο πόλεων με ποτάμιαΤο Ελληνικό Δίκτυο Πόλεων με ποτάμια ιδρύθηκε στα Τρίκαλα με αφορμή τη συμμετοχή της ΔΕΚΑ Τρικάλων και κατ’ επέκταση του Δήμου Τρικκαίων, στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Interreg IIIC-South Ένωση περιοχών με ποτάμια. Το Ελληνικό Δίκτυο Πόλεων με ποτάμια αποτελεί μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία που αριθμεί 27 μέλη, Δήμους και άλλους φορείς και έχει ως κύριο σκοπό την αντιμετώπιση των διαφόρων προβλημάτων που έχουν τα ποτάμια που διασχίζουν, κυρίως αστικές περιοχές, αλλά και την εκμετάλλευση ευρωπαϊκών αναπτυξιακών προγραμμάτων. Παρ' όλα αυτά εδώ και χρόνια παρέμενε ανενεργό.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.