powered by Surfing Waves

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΥΑ: ...είναι άδικο να σηκώνουν τα οικονομικά βάρη της υδροδότησης οι μισοί από τους καταναλωτές.



Το νερό είναι ένα πολύτιμο αγαθό, απαραίτητο στην καθημερινή ζωή μας και πρέπει να πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, προκειμένου να είναι πόσιμο και παράλληλα να είναι επαρκές για την κάλυψη των αναγκών μας. Αυτό προϋποθέτει ένα καλό δίκτυο, με καθημερινή συντήρηση για τις βλάβες, χλωρίωση, μελέτες για επέκταση του δικτύου κλπ, τα οποία για να επιτευχθούν χρειάζεται η ελάχιστη ανταποδοτική συμμετοχή από όλους μας.
Με την παρούσα επιστολή παρακαλούμε - προσκαλούμε να προσέλθετε στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. στην Στροφυλιά ή στους ανταποκριτές της κάθε Δημοτικής Ενότητας και να ρυθμίσετε τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σας. Κατανοούμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και για αυτό η Δ.Ε.Υ.Α. έχει φροντίσει και σας δίνει τη δυνατότητα της τακτοποίησης της οφειλής σας με δόσεις.
Η ίδια επιστολή ανακοινώθηκε και πέρυσι χωρίς όμως ανταπόκριση από πλευράς οφειλετών.
Επειδή είναι άδικο να σηκώνουν τα οικονομικά βάρη της ΔΕΥΑ οι μισοί από τους καταναλωτές και οι υπόλοιποι να αδιαφορούν, δίνουμε μια τελευταία ευκαιρία μέχρι τις 31/10/16 να έλθετε στα αρμόδια γραφεία της ΔΕΥΑ και να προβείτε στην εξόφληση ή σε διακανονισμό του λογαριασμού σας, καθώς και στην νομιμοποίηση των παράνομων παροχών .
Πέραν της ημερομηνίας αυτής θα προβούμε σε διακοπές και σε αποστολή του λογαριασμού σας σε δικηγορικό γραφείο.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.
TΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Λ.Α.Α.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.