powered by Surfing Waves

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Επιστολή διαμαρτυρίας από τους εμπόρους για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής στη Λίμνη


Μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησε η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη, για το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Λίμνης, με τον Δήμαρχο Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας κο Χρήστο Καλυβιώτη, τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Ελυμνίων κο Δημήτριο
Κατσούρα και εκπροσώπους των Εμποροεπαγγελματικών Συλλόγων της περιοχής, η Ομοσπονδία απέστειλε προς τους Βουλευτές Νομού Ευβοίας, σχετική επιστολή, η οποία αναφέρει:

"Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την διαμαρτυρία
μας για το προσεχές κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Λίμνη Ευβοίας.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι η Λίμνη και οι γύρω περιοχές της έχουν χαρακτηριστεί πυρόπληκτες μετά τις συνέπειες των ανυπολόγιστων καταστροφών που έχουν συντελεστεί και που θα κάνουν καιρό να επουλωθούν.

Πάρα πολλές από τις επιχειρήσεις – μέλη μας έχουν μεγάλες απώλειες σε τζίρο, ενώ είναι αντιμέτωπες με σημαντικά έξοδα που δεν είχαν υπολογιστεί.
Παράλληλα, το γενικότερο κλίμα μετά τις πυρκαγιές έχει ήδη προκαλέσει υποβάθμιση της τοπικής αγοράς και μείωση του τουριστικού ρεύματος.

Από τη στιγμή που θα κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Λίμνης θα πληγεί και άλλο ο τουρισμός, λόγο μείωσης της επισκεψιμότητας και θα υποβαθμιστεί και άλλο η περιοχή της Λίμνης κα των περιχώρων της.

Παράλληλα θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το εν λόγω υποκατάστημα έχει ταυτιστεί με τη Λίμνη Ευβοίας λόγω της παλαιότητας του, αποτελώντας το αναπόσπαστο κομμάτι στη συνείδηση του κόσμου για την περιοχή.

Επίσης, να σας υπενθυμίσουμε ότι για την εξυπηρέτηση των πολιτών, δεν υπάρχει άλλο υποκατάστημα σε απόσταση 1 ώρας, που σε μια κρίσιμη τουριστική περίοδο, στην επιτυχία της οποίας στηρίζουν πολλά οι επιχειρηματίες που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές, να κινδυνεύει ακόμη και η συνέχιση της λειτουργίας των επιχειρήσεων τους, λόγω μείωσης του τουρισμού στις συγκεκριμένες περιοχές. Συνέπεια θα είναι η άνοδος της ανεργίας, ως αποτέλεσμα της απώλειας των θέσεων εργασίας, με υποβάθμιση του Τουριστικού τομέα και της περιοχής, με μετακίνηση πληθυσμού σε αστικά κέντρα προς αναζήτηση εργασίας.

Κλείνοντας να επισημάνουμε ότι η Λίμνη είναι η έδρα του Δήμου και ως έδρα θα πρέπει να στηριχθεί με κάθε είδους υποδομές.

Για όλους του ανωτέρω λόγους, σας παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε, ώστε να μην προχωρήσει το κλείσιμο του Υποκαταστήματος.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκριση του αιτήματος μας."

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.