powered by Surfing Waves

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

H Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ευβοίας συζήτησε δράσεις για τόνωση της τοπικής αγοράς με τον Δήμαρχο



Συνάντηση  με τον Δήμαρχο Λίμνης, Μαντουδίου κ.Χρήστο Καλυβιώτη και τον αντιδήμαρχο κ.Δημη.Κατσουρα για θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες της περιοχής, είχε η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ευβοίας Βούλα Αγιοστρατίτη. Με το Χρήστο Καλυβιώτη συναντήθηκε η Βούλα Αγιοστρατίτη
Με το Χρήστο Καλυβιώτη συναντήθηκε η Βούλα Αγιοστρατίτη  Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα ακόλουθα θέματα

1.Το κατάστημα της Εθνικής τράπεζας .Ένα θέμα που έχει αναστατώσει τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της περιοχής. Ο Δήμαρχος μας ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχουν γίνει ώστε να μην κλείσει η τράπεζα, συμφωνήσαμε να συνεχιστούν οι προσπάθειες από κοινού με τους συλλόγους, Ομοσπονδία και Επιμελητήριο.

2.Δράσεις για την τόνωση της τοπικής αγοράς. Ο Δήμαρχος ήταν πολύ θετικός σε όλες τις προτάσεις μας.

3.Παραχώρηση γραφείου στο Επιμελητήριο, στο κτήριο του Δημαρχείου ώστε να εξυπηρετούνται και να ενημερώνονται οι επαγγελματίες της περιοχής.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν από τον εμπορικό σύλλογο Λίμνης Καραβαγγελης Κώστας, Αναφιώτη Γιάννα, Σκούρας Δημ. από τον εμπορικό σύλλογο Μαντουδίου η Λούκα Βάσω και από τον εμπορικό σύλλογο Ροβιών η Αγλαΐα Κισκούκη και ο Στάμουλος Γιώργος.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.