powered by Surfing Waves

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Γιατί δεν βγάζετε στην δημοσιότητα το βίντεο με τα επαίσχυντα πού έγιναν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης το βράδυ του ξυλοδαρμού;



Λάβαμε το παρακάτω σχόλιο από αναγνώστη που αναδημοσιεύουμε.


Γιατί δεν βγάζετε στην δημοσιότητα το βίντεο με τα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης πού έγινε ο ξυλοδαρμός. Να δούμε τις αισχρολογίες, το βρισίδι και τα μπινελίκια που εξαπέλυσε ο αναλφάβητος δημοτικός σύμβουλος στον αντιδήμαρχο, Μιλάω για το Δημοτικό Σύμβουλο πού κλωτσάει τις καρέκλες και βαράει το χέρι στο τραπέζι στα καλά του καθουμένου. Γιατί δεν τον φέρατε σε τάξη κ. Χατζή; Θεωρείτε θεμιτή και επιδοκιμαστέα τέτοια συμπεριφορά συμβούλου. Δεν θα είχαμε οδηγηθεί σε αυτά που έγιναν εάν εκτελούσατε με αμεροληψία τα καθήκοντα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Αυτή την πολιτική κουλτούρα μας λέτε ότι προτίθεστε να προστατεύσετε κ. Στεργίου; 

Εσείς κ. Αλεξίου εθελοτυφλείτε; Δεν σας είδα να προσβάλλεστε ιδιαίτερα από τον εκχυδαϊσμό του Δημοτικού Συμβουλίου; Καλά κάνατε και καταδικάσατε την βίαιη συμπεριφορά του αντιδημάρχου αλλά καλό είναι να καταδικάσετε και τις επαίσχυντες συμπεριφορές που οδήγησαν σε αυτή την ανεπίτρεπτη ενέργεια. Ποιος φαντάζεστε ότι είναι ο ρόλος σας στο προεδρείο του δημοτικού Συμβουλίου; Να ἀναγιγνώσκετε τις ανακοινώσεις πού δυσκολεύεται να συλλαβίσει ο πρόεδρος; Δεν σας τιμά η στάση σας ούτε σαν γραμματιζούμενο και ούτε σαν παιδαγωγό των παιδιών μας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.