powered by Surfing Waves

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Νηπιαγωγό για το Παιδικό Σταθμό Λίμνης αναζητά ο δήμος μας



Η αποχώρηση με μετάταξη ,σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 48 του Ν. 4274/2014 και του άρθρου 63 του Ν. 4277/2014 στα πλαίσια του προγράμματος εθελοντικής ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας της μοναδικής υπαλλήλου του Δήμου κας Κανέτη Πολυξένης Κατηγορίας/Κλάδου ΠΕ
Νηπιαγωγών που υπηρετούσε στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και συγκεκριμένα στον Παιδικό Σταθμό Λίμνης προκάλεσε τεράστια κοινωνική αναστάτωση στους γονείς και τα φιλοξενούμενα παιδιά στον Παιδικό Σταθμό Λίμνης και δημιούργησε δυσεπίλυτα προβλήματα τα οποία επηρεάζουν άμεσα και στο μέγιστο βαθμό
τον οικογενειακό προγραμματισμό και πέραν των επιβαρύνσεων και αναστατώσεων που δέχονται τα παιδιά δημιουργείται και γενικότερο οικονομικό και κοινωνικό κόστος στους εργαζόμενους γονείς.
Η αναστολή της λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού Λίμνης θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε γονείς και φιλοξενούμενα παιδιά γι΄αυτό κρίνεται επιβεβλημένο να προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες άμεσα, προκειμένου να μας δοθεί έγκριση για την κάλυψη μίας (1)
θέσης τακτικού προσωπικού Κατηγορίας ΠΕ Νηπιαγωγών για την κάλυψη πάγιων και διαρκών αναγκών.

Το Δημοτικό Συμβούλιο.ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Α. Την πρόσληψη ενός (1) ατόμου, για την κάλυψη πάγιων και διαρκών αναγκών του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας , για την κάτωθι ειδικότητα:
Μία (1) θέση Νηπιαγωγού ΠΕ
Β. Ο αριθμός των κενών θέσεων μόνιμου προσωπικού στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου, για την κάλυψη των οποίων προορίζεται η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού έχει ως εξής:
Ειδικότητα     ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ    ΚΛΑΔΟΣ       ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΕΝΩΝΘΕΣΕΩΝ
Νηπιαγωγός  ΠΕ                ΠΕ Νηπιαγωγών                        Δύο (2)
Γ. Η δαπάνη της μισθοδοσίας του υπό πρόσληψη προσωπικού η οποία
προϋπολογίζεται συνολικά (τακτικές αποδοχές και εργοδοτικές εισφορές) στο ύψο των 16.700,00 € ετησίως, 

Ε. Εξουσιοδοτεί τον κ. Δήμαρχο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προωθηθεί η απόφαση για την έκδοση τη απαιτούμενης απόφασης κατανομής από  τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της παρ. 5 του άρθρου 11 του ν.3833/2010 όπως ισχύει.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.