powered by Surfing Waves

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Στην έκθεση Grekland Panorama στη Στοκχόλμη ο Σύλλογος Τουριστικών Καταλυμάτων Βόρειας Εύβοιας


από το Σύλλογο Τουριστικών Καταλυμάτων Βόρειας Εύβοιας

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Τουριστικών Καταλυμάτων Βόρειας Εύβοιας με έδρα τις Ροβιές συμμετείχε, με ιδιωτικά έξοδα, στην έκθεση Grekland Panorama στη Στοκχόλμη στην Σουηδία 13-15 Φεβ 2015.

Ακλουθώντας το πρόγραμμα που παρουσιάσαμε αναλυτικά στην Γ.Συνέλευση στις 14 Νοεμ 2014 και αφού προηγουμένως είχαμε αναλύσει το προφίλ του Σκανδιναβού επισκέπτη, δηλώσαμε συμμετοχή στην έκθεση στην Στοκχόλμη.

Τα οικονομικά του συλλόγου δεν επιτρέπουν περισσότερες από μια ενέργειες κάθε χρόνο γιαύτο είμαστε πολύ προσεκτικοί στις αποφάσεις μας και συνεπείς στον σχεδιασμό προβάλλοντας στοιχεία που θα δώσουν την ταυτότητα που θέλουμε στην περιοχή.

Πρώτα φροντίσαμε τις υπηρεσίες μας να είναι πολύ καλές (ενημερωτικές εκδηλώσεις και εκπαίδευση), μετά μελετήσαμε και καταστρώσαμε ένα σχέδιο marketing, στη συνέχεια δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα μας www.enjoyevia.com, και σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα www.facebook.com/enjoyevia , http://enjoyevia.blogspot.gr/ και τέλος σχεδιάζουμε και υλοποιούμε σιγά-σιγά υλικό προβολής (αφίσα, εικονική πραγματικότητα, φάκελο για δημοσιογράφους κα).
.
Με το Google Cardboard μεταφέρονται στην Εύβοια

Κάναμε πράξη την απόφαση της Γ. Συνέλευσης να χρησιμοποιήσουμε τη ΦΑΝΤΑΣΙΑ μας ώστε να είμαστε ένα βήμα μπροστά από περιοχές που είναι είδη γνωστοί προορισμοί.

Συνεργαστήκαμε με τους προγραμματιστές της Google (Google Developers Group Thessaloniki) και ετοιμάσαμε μια παρουσίαση προβάλλοντας τη φυσική ομορφιά της Βόρειας Εύβοιας. Μια τρισδιάστατη εικονική πραγματικότητα.

Οι επισκέπτες της έκθεσης «μεταφέρονταν» με εικόνα και ήχο στη Εύβοια, σε πράσινους ελαιώνες, σε ηλιόλουστες παραλίες, σε μονοπάτια...



Ο πρωτότυπος τρόπος «μεταφοράς» με το Google cardboard εντυπωσίασε.

Το περίπτερο enjoy Evia στη έκθεση

Η εμπειρία συμπληρωνόταν από ένα σακουλάκι ρίγανη, χάρτες και πληροφορίες που προσφέραμε με ευγένεια, υπομονή και χαμόγελο.



Το ταξίδι τους στην Εύβοια ήταν περίπου 1 λεπτό αλλά τους έμεινε αξέχαστο. Είμαστε σίγουροι ότι το όνομα Εύβοια θα τους έρθει στο μυαλό όταν θα κλείνουν εισιτήρια για τις διακοπές τους.

Η Αργίνη και η Μαρίνα Βαλλή εκπροσωπούν τους επαγγελματίες του τουρισμού
 
Το περίπτερο επισκέφτηκαν η πρέσβης στην Σουηδία κυρία Αλίκη Χατζή, η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κυρία Λίνα Ευσταθίου, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης άλλων περιοχών (θέλουν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για προβολή των δικών τους περιοχών), τουριστικοί πράκτορες (Country travel, Alfa Travel, Thema, Escape Travel κα), δημοσιογράφοι, από την Google Σουηδίας, Έλληνες που μένουν στην Σουηδία και πάρα πολύς κόσμος.

 



Πολύ σημαντικό ήταν ότι το ταξίδι στην Εύβοια παρουσιαζόταν και στο περίπτερο Google Developers Thessaloniki στην έκθεση.





Σύλλογος Τουριστικών Καταλυμάτων Βόρειας Εύβοιας

Enjoy Evia

Μαρίνα Βαλλή





Hoteliers Association

Rovies Evia Island 34005

Greece

www.enjoyevia.com

Contact us: protovoulia.rovies@gmail.com

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.