powered by Surfing Waves

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Πως θέλω να αναπτυχθεί ο δήμος μας τα επόμενα 5 χρόνια;



 Με τον Κώδικα ∆ήμων και Κοινοτήτων (Ν. 3463/2006), θεσπίστηκε για πρώτη φορά η υποχρέωση κατάρτισης Επιχειρησιακών Προγραμμάτων από τους ∆ήμους. Με τον Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ») η υποχρέωση αυτή οριστικοποιείται και αποτελεί μέρος του μεσοπρόθεσμου προγραμματισμού των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού

Στο πλαίσιο αυτού του προγραμματισμού, προβλέπονται ευρείες διαδικασίες διαβούλευσης με υπηρεσίες, κοινωνικούς φορείς, οργανώσεις ή ομάδες πολιτών και μεμονωμένα άτομα που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, προκειμένου ο σχεδιασμός να λάβει – όσο το δυνατό-  το χαρακτήρα της συμμετοχής.

 

Οι προτάσεις σας για το νέο 5ετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του δήμου


Συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο :
  • αφήστε στα σχόλια τα κυριότερα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή,
  • προτείνετε δράσεις που πιστεύετε ότι μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη του τόπου μας και στη βελτίωση της λειτουργίας του Δήμου και των υπηρεσιών του.
  • διατυπώστε τις απόψεις σας για τα έργα, μέτρα ή δράσεις που θα πρέπει να αναλάβει η νέα Δημοτική Αρχή, ώστε να πετύχει τους στόχους της οικονομικής ανάκαμψης και ανάπτυξης της περιοχής.


Ποια είναι τα «ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ – ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ» της περιοχής του Δήμου



Ποια είναι τα Αδύνατα σημεία – Μειονεκτήματα του Δήμου




Πως αξιολογείτε τη συμβολή των παρακάτω στην επίτευξη της τοπικής ανάπτυξης και της βελτίωσης λειτουργίας του δήμου


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.