powered by Surfing Waves

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Καλυβιώτης: "... ο δήμος μέχρι τώρα είναι εντελώς ανοργάνωτος. Οι κεντρικές υπηρεσίες του θα συγκεντρωθούν στο παλιό Γυμνάσιο Λίμνης"


Σε συνέντευξη του στο Παλμό της Β. Ε. ο δήμαρχος κ. Καλυβιώτης  επεσήμανε  τα παρακάτω:

"Ο Δήμος μας θα το δείτε σε λίγο καιρό θα οργανωθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν θα το πιστεύει κανείς ενώ μέχρι τώρα είναι εντελώς ανοργάνωτος"  .".....Ήδη ο Δήμος μας δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε πράγματα λόγω έλλειψης προσωπικού. Δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε πράγματα που είναι αυτονόητα, για παράδειγμα τα στατιστικά δεδομένα τα μηνιαία από τον Ιούλιο έχει να τα υποβάλει λόγω της  έλλειψης λογιστή. ........Έχουμε κληρονομήσει πάρα πολλά προβλήματα, θα γίνει αναδιοργάνωση στο Δήμο, καινούργιος οργανισμός εσωτερικής υπηρεσίας".

"Το επόμενο εξάμηνο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ο νέος οργανισμός εσωτερικής υπηρεσίας.  Ήδη έχουν ξεκινήσει διαδικασίες να φύγουν οι υπηρεσίες που είναι εδώ στην Λίμνη στην έδρα του Δήμου και θα πάνε σε νέο κτήριο στο παλιό Γυμνάσιο την Λίμνης".  Αυτό είναι αναγκαίο να γίνει πρώτα από όλα για να φύγουμε από χώρους που νοικιάζουμε κατά παράβαση του νόμου - ενώ έχουμε ιδιόκτητα κτήρια - και δεύτερον να είναι συγκεντρωμένες οι υπηρεσίες σε ένα χώρο όπως είναι του Γυμνασίου, που μπορεί ο κάθε πολίτης να έρθει να παρκάρει στο χώρο μπροστά που θα είναι λειτουργικό"

" Εκεί θα έχουμε και τον έλεγχο της παραγωγής και της παραγωγικότητας των υπηρεσιών. Φυσικά θα υπάρχουν αποκεντρωμένες διοικήσεις όπως είναι στο Μαντούδι και στην Αγία Άννα που προβλέπονται να εξυπηρετούν σε πρώτη προτεραιότητα τον πολίτη και έχουμε αρχίσει και βάζουμε θεμέλια στην οργάνωση του Δήμου σημείο προς σημείο σε όλες του τις λεπτομέρειες"






0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.