powered by Surfing Waves

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Sajam Turizma 2015» Βελιγραδίου ο Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού

από το  Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού



Μετά την διεθνή έκθεση τουρισμού «Grekland Panorama 2015» στην καρδιά της Στοκχόλμης, ο επόμενος σταθμός του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού ήταν η 37η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού «Sajam Turizma 2015» στην “λευκή πόλη” Βελιγράδι, πρωτεύουσα της Σερβίας.
Η έκθεση τουρισμού, η μεγαλύτερη στη Σερβία και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη καταφέρνοντας να συγκεντρώσει περισσότερους από 1100 εκθέτες, πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο της «Belgrade Fair» και είχε διάρκεια τρεις ημέρες, από την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου ως την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2015.
Το δυναμικό “παρών” έδωσε ο Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού και σε αυτή την έκθεση, “κυνηγώντας” τον τουρισμό, με την παρουσία της Δημάρχου Ελένης (Λίνας) Ευσταθίου που συνόδευε ο ειδικός συνεργάτης σε θέματα τουρισμού Κωνσταντίνος Βλαχοστέργιος.
Η Δήμαρχος επισκέφτηκε τα περισσότερα περίπτερα μεγάλων τουριστικών γραφείων και πραγματοποίησε καταλυτικές B2B συναντήσεις με Σέρβους τουριστικούς πράκτορες (tour operators).
Στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ - Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ιωάννη Γεωργαντά και τον Υπεύθυνο Τουρισμού Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας Νικόλαο Πέππα.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.