powered by Surfing Waves

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Μέχρι την Τρίτη 10 Μαρτίου η υποβολή των προτάσεων σας στο δήμο για την σύνταξη του νέου 5τους Επιχειρησιακού Προγράμματος


από το δήμο

Στα πλαίσια συνεχούς διαβούλευσης που γίνεται προκειμένου ο Δήμος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας να προβεί στην Σύνταξη του Επιχειρησιακού Προγράμματος, παρακαλείστε να προβείτε στην υποβολή προτάσεων , ανά τομέα δράσης και κατά προτεραιότητα στον τομέα δράσης.

Δείτε τις λεπτομέρειες, στο παρακάτω συνημμένο έγγραφο.
Download this file (Ερωτηματολόγιο Επιχειρησιακού για Φορείς 1.doc)Ερωτηματολόγιο Επιχειρησιακού για Φορείς 1.doc



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ    Λίμνη        25 - 2 -2015
ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ       
Δήμος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας       Προς:
Γραφείο Προγραμματισμού                           1) Προέδρους & Εκπροσώπους
Τηλέφωνο:   2227350125                                        Τοπικών Κοινοτήτων
    2227350223                                                2) Συλλόγους και φορείς του Δήμου
                                                                     3) Κάθε Ενδιαφερόμενο Πολίτη

Θέμα: «Υποβολή Προτάσεων εν’ όψει σύνταξης του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας  περιόδου 2015-2019»

Στα πλαίσια συνεχούς διαβούλευσης που γίνεται προκειμένου ο Δήμος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας να προβεί στην Σύνταξη του Επιχειρησιακού Προγράμματος, παρακαλείστε να προβείτε στην υποβολή προτάσεων , ανά τομέα δράσης και κατά προτεραιότητα στον τομέα δράσης.
Οι προτάσεις σας θα υποβάλλονται μέχρι και την Τρίτη 10 - 3 – 2015.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ


Μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο του δήμου online (παρακάτω φόρμα) και να κάνετε δημόσιες τις προτάσεις σας σαν δημότες ή φορείς. Επίσης μπορείτε να δείτε τις προτάσεις άλλων δημοτών ή φορέων








Στο επιχειρησιακό πρόγραμμα καθορίζονται οι στρατηγικοί στόχοι, οι αναπτυξιακές προτεραιότητες του Δήμου και οι δράσεις που πρόκειται να υλοποιήσει την επόμενη χρονική περίοδο 2015-2019  σε όλους τους τομείς των αρμοδιοτήτων της (περιβάλλον, υποδομές, κοινωνική μέριμνα κοκ). Επίσης, περιλαμβάνονται στόχοι και δράσεις για τη βελτίωση της εσωτερικής της οργάνωσης και λειτουργίας. Τέλος, συμπεριλαμβάνονται όλες οι δράσεις των Νομικών Προσώπων που εποπτεύει ο Δήμος





ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Ε.Β.

Οι προτάσεις σας για το νέο 5ετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του δήμου


Συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο :
  • αφήστε στα σχόλια τα κυριότερα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή,
  • προτείνετε δράσεις που πιστεύετε ότι μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη του τόπου μας και στη βελτίωση της λειτουργίας του Δήμου και των υπηρεσιών του.
  • διατυπώστε τις απόψεις σας για τα έργα, μέτρα ή δράσεις που θα πρέπει να αναλάβει η νέα Δημοτική Αρχή, ώστε να πετύχει τους στόχους της οικονομικής ανάκαμψης και ανάπτυξης της περιοχής.


Ποια είναι τα «ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ – ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ» της περιοχής του Δήμου



Ποια είναι τα Αδύνατα σημεία – Μειονεκτήματα του Δήμου




Πως αξιολογείτε τη συμβολή των παρακάτω στην επίτευξη της τοπικής ανάπτυξης και της βελτίωσης λειτουργίας του δήμου


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.