powered by Surfing Waves

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Θαλασσινό καρναβάλι Χαλκίδας



Στην τελική ευθεία για το Θαλασσινό Καρναβάλι στη Χαλκίδα, και πραγματοποιούνται οι τελευταίες εργασίες προετοιμασίας, ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που θα αποζημιώσει όσους εργάστηκαν για τη διοργάνωση και τον κόσμο που θα βρεθεί κοντά μας, στην πόλη μας, για να γλεντήσει μαζί μας.
Ένα από τα άρματα του Θαλασσινού Καρναβαλιού
Ένα από τα άρματα του Θαλασσινού Καρναβαλιού
Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μεγάλο μας χορηγό, την Elbisco, που μας δώρισε μεγάλη ποσότητα μπισκότων και γλυκισμάτων για το Θαλασσινό Καρναβάλι, που θα μοιραστούν σε μικρούς και μεγάλους, αύριο.
Πάρτε μια γεύση από τα άρματα που θα παρελάσουν στον Ευβοϊκό!!!


Θαλασσινό... καρναβάλι για πάντα!






Σε απόσταση μόλις μιας ώρας από την Αθήνα η υπέροχη παραλία της Χαλκίδας θα γεμίσει για μια μέρα με δρώμενα που σχεδίασαν με μεράκι ο Δήμος Χαλκιδέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος. Με επίκεντρο τη θάλασσα και παράλληλα παιχνίδια σε στεριά και αέρα, η Χαλκίδα υπόσχεται μια ξεχωριστή εμπειρία στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της.

Το καρναβάλι θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί της Κυριακής στην πλατεία του Αγίου Νικολάου με δραστηριότητες για τα παιδιά, ενώ τα κυρίως δρώμενα θα αρχίσουν στις 4 το μεσημέρι, λίγο πριν σουρουπώσει. Άρματα με τον Ποσειδώνα, τη Φάλαινα, τον Ιππόκαμπο αλλά και τον Νέμο θα εμφανιστούν στον Ευβοϊκό και θα φτάνουν έως τα 12 μέτρα ύψος, μικρά και μεγάλα πλοιάρια στολισμένα και γεμάτα καρναβαλιστές θα παρελάσουν, ενώ υπάρχει και αναπαράσταση ναυμαχίας, με τη χρήση πυροτεχνημάτων και το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου μέσα στη θάλασσα!



Όλα αυτά θα γίνουν στη θάλασσα, γιατί στον αέρα θα κάνουν πτήση και εντυπωσιακούς σχηματισμούς πάνω από την πόλη μονοκινητήρια αεροπλάνα. Η ομάδα του SkyDive Athens θα γεμίσει χρώμα τον ουρανό, πέφτοντας από αεροπλάνο πάνω από τον Ευβοϊκό και τα μέλη της δημιουργώντας σχηματισμούς και εφέ με καπνούς, θα προσγειωθούν στην παραλία.

Στην ολοκλήρωση του Θαλασσινού Καρναβαλιού και μετά το κάψιμο του καρνάβαλου μέσα στη θάλασσα, θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με το συγκρότημα του Pedro Santana.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.