powered by Surfing Waves

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Βρέθηκε μισθωτής για το κυλικείο του Γυμνασίου Μαντουδίου


Στις 3-2-2015 η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου ενέκρινε το αποτέλεσμα του δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού για τη μίσθωση του κυλικείου Γυμνασίου Μαντουδίου που διενεργήθηκε από την τριμελή επιτροπή διενέργειας διαγωνισμού, σύμφωνα με τον οποίο πλειοδότης αναδείχθηκε η Κουγιάννη Δέσποινα του Γεωργίου με ετήσια προσφορά τρία (3,00) Ευρώ ανά μαθητή.
Η επιτροπή κατακύρωσε το διαγωνισμό στην κ Κουγιάννη Δέσποινα του Γεωργίου, στην οποία αναθέτει τη μίσθωση του κυλικείου Γυμνασίου Μαντουδίου με ετήσια προσφορά τρία (3,00) Ευρώ ανά μαθητή και με εξαετή διάρκεια, σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης που θα υπογραφεί.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.