powered by Surfing Waves

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Πλειοδοτικός διαγωνισμός για το κυλικείο του Γυμνασίου Μαντουδίου



Προκηρύσσεται δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη πλειοδότη μίσθωσης του κυλικείου Γυμνασίου Μαντουδίου. Ο διαγωνισμός θα γίνει στο γραφείο του Γυμνασίου Μαντουδίου στις 29/01/2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 π.μ.
 Τα παραπάνω δικαιολογητικά θα υποβληθούν στην αρμόδια για τη διενέργεια επιτροπή και θα πρωτοκολληθούν στο πρωτόκολλο της Σχολικής Επιτροπής.  Η ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών έως και τις 13:00 της 29/01/2014.
 
Η διάρκεια μίσθωσης ορίζεται για έξι (6) έτη με δυνατότητα ανανέωσης έως τρία επιπλέον έτη. Αρχίζει από την υπογραφή της συμβάσεως και λήγει 30-06- 2021. Το μίσθωμα στον πρώτο χρόνο της σύμβασης θα είναι μειωμένο κατά το ποσό που αντιστοιχεί αναλογικά στο σύνολο των εργάσιμων ημερών του χρονικού διαστήματος που μεσολάβησε από της 1ης Ιουλίου, μέχρι την υπογραφή της σύμβασης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν
α) Φυσικά πρόσωπα καθώς και δημοτικά ή κοινοτικά νομικά πρόσωπα.
β) Πολίτες των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γνώστες της Ελληνικής γλώσσας.
Δε γίνονται δεκτοί στο διαγωνισμό
α) Όσοι απασχολούνται στο δημόσιο ή σε Ν.Π.Δ.Δ. με οποιαδήποτε εργασιακή σχέση.
β) Συνταξιούχοι.
γ) Όσοι έχουν κώλυμα διορισμού στο Δημόσιο.
δ) Όσοι είναι ανάδοχοι εκμετάλλευσης άλλου κυλικείου Δημόσιου ή Ιδιωτικού Σχολείου


Περισσότερες λεπτομέρειες για τα δικαιολογητικά συμμετοχής στην σχετική ανάρτηση

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.