powered by Surfing Waves

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Δημιουργείται σταθμός ΕΚΑΒ στο Αλιβέρι. Η ΕΙΝΝΕΥ επισημαίνει την έλλειψη ασθενοφόρων στο ΚΥ Μαντουδίου

Και δεύτερο κέντρο ΕΚΑΒ αποκτά ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου.






από  kedikoglou.gr
Μετά τις έντονες πιέσεις που άσκησε και τις επαφές που είχε με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαγιαννίδη Δημήτρη και στελέχη του Υπουργείου Υγείας αποφασίστηκε η ίδρυση του Σταθμού στο Αλιβέρι  από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ.
Ο Σίμος Κεδίκογλου επεσήμανε,  ότι η ανάπτυξη του ΕΚΑΒ δημιουργεί ένα σύγχρονο και άμεσο σύστημα παροχής υπηρεσιών υγείας. Στο πλαίσιο αυτό ήταν απαραίτητη η δημιουργία Σταθμού του ΕΚΑΒ  στο  Αλιβέρι, καθώς όπως έχει τονίσει « είναι μία περιοχή που δεν είναι δυνατόν να μην έχει ασθενοφόρο σε 24ωρη βάση από τη στιγμή που έχει εργοστάσια σε 24ωρη βάση».




Η ΕΙΝΝΕΥΒ επισημαίνει ότι η δημιουργία σταθμών ΕΚΑΒ στην περιφέρεια της Εύβοιας είναι μια θετική εξέλιξη και αποτελεί πάγιο αίτημα της συνδικαλιστικής μας δράσης. Επισημαίνουμε όμως ότι η υποστελέχωση και η έλλειψη σύγχρονων ασθενοφόρων όπως στην περίπτωση του ΚΥ Μαντουδίου που όλο φτιάχνεται και όλο ακίνητο λόγω βλάβης παραμένει, δημιουργεί βαριά δυσλειτουργία στην επείγουσα μεταφορά ασθενών. Δεν φτάνει λοιπόν μόνο η δημιουργία δομών αλλά επιβάλλεται και η σωστή στελέχωσή τους με ανθρώπινο και σύγχρονο τροχαίο δυναμικό.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.